ارتباط حجم و زمان لود سایت
سلام بر دوستان عزیز
در مورد عنوان این تایپیک 3 سوال مجزا دارم در صورت امکان دوستان متخصص و مجرب راهنمایی کنند !
1- لطفا توضیح دهید چه ارتباطی بین حجم محتوای سایت و مدت زمان لود شدن سایت وجود دارد ؟
2- اگر ارتباط مستقیمی بین بالا بودن حجم سایت با دیر لود شدن سایت وجود دارد پس سایتهای بسیار سنگین و پر بیننده که به سرعت لود شده و به سهولت هر نوع فایل صوتی تصویری و گرافیکی را می توان از انها دالنود کرد چه راهکاری را پیش رو دارند و یا از چه ترفندی سود میبرند ؟
3- آیا تعداد لینکهای دانلود موجود در سایت - که فرضا توسط کامپوننت دانلود یا گالری مهیا گردیده - و با توجه به این که فایلها بر روی سروری مشترک با سایت قرار دارد ، در سرعت بارگذاری و لود سایت موثر است ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
از لطف و زحمت شما سپاسگذارم
پاسخ : ارتباط حجم و زمان لود سایت
ببينيد :
اين مورد ارتباز مستقيمي به سرور شما داره !
چون اكثر سرورهايي كه مورد استفاده قرار ميگيره به تعداد بالاتري از اون ميانگين معمول خودش سرويس ميده و اين باعث ميشه كه سرعت سرور پايين بياد.
البته در اين ميان واسطه هايي مثل ارائه دهنده خدمات اينترنتي (ISP) هم دخيل هست.
و استفاده از ظاهر گرافيكي كه از فايل هاي متعدد و سنگين هم تشكيل شده هم باعث دير لود شدن سايت هست.
منظور شما از ارتباط این موضوع با سرور همون حجم ترافیک ماهانه یی است که از سوی سرور به هر فضا اختصاص داده میشه ؟ و یا سخت افزار سرور ؟ و یا مسائل دیگه ؟
در مورد آی اس پی هم چون هر بازدید کننده ممکنه از یک آی اس پی مجزا استفاده کنه و عموما هم کیفیتها متفاوت و پایین هست باید عرضم رو اینطور تکمیل بکنم که سرعت لود سایت بدون توجه به نوع و کیفیت دسترسی بازدیدکننده و صرفا از جانب سایت مد نظر من هست !
البته توضیحات شما پذیرفته و سودمند اما راهکار چیه ؟
برای یک سایت مامبویی که حجم زیادی از از فایلهای صوتی ، تصویری و گرافیکی ( مثلا 500 فایل 10 و 20 مگابایتی ) رو به توسط کامپوننتهای دانلود و گالری و ... برای استفاده ی عمومی قرار میده چه راه هایی وجود داره تا سایت در کمترین زمان ممکن لود بشه ؟
قدرت وب سرور مهم است.
پهناي باند رابظه مستقيم داره.
سرعت دانلود و لود ربط خاصي به نصب تعداد زيادي كامپوننت و ماژول نداره !
شما بايد ببيني كه به چه حد نياز داريد....اينطوري كه شما ميگيد 500 تا فايل 10 مگي...ميشه 50000 مگابايت ! اگر 1/5 اين حجم رو بخوان در روز و يا در هفته هم دانلود كنن چيزي از پهناي باند شما باقي نميمونه !
با تشکر از جناب نوری عزیز
دوستان بزرگوار اگر توضیحات علمی دیگه یی و راهکارهای عملی دیگه یی مد نظرتون هست لطفا بفرمایید
خیلی متشکرم
1- سعی کنید از قالب هایی بهره ببرید که CSS BASED هستند و از عکس کمتر استفاده کنید
2- سعی کنید با استفاده از دانش CSS و ... یک قالب بهینه برای مامبو خودتون تهیه کنید
3- بسته به حجم بازدید کننده و ... سرور مناسب با کارتون تهیه کنید مثلا برای یه سایت کوچیک و شخصی و کم بازدید خرید از networksolution کار اشتباهی هست اما برای سایتهای بزرگ و ... میتونید از سرورهای اختصاصی استفاده کنید
4- به بازدید کننده مربوط نمیشه اما سرعت خودتون رو میتونید با تهیه یک اینترنت پر سرعت بهبود بدید
موفق باشید
با تشکر از شما محمد جان
منظور از قالب بهینه دقیقا چیست ؟ بنابر نظر و راهکار شما در مورد یک قالب خوب با توجه به اینکه در قالب waterandstone از عکس استفاده شده ( البته من تعدادی از عکسها رو حذف کردم و از رنگ استفاده کردم ) این قالب چه امتیازی میگیره ؟ و چقدر میتونه جوابگو باشه ؟
بی زحمت این رو هم توضیح بدید که آیا استفاده از اینترنت پرسرعت جز آپ و دان کردن سریعتر فایلها مزیت دیگه یی هم داره که مرتبط با سوال من باشه ؟
از لطف همیشگیت خیلی متشکرم
در لینک زیر اشکالات سایت شما اومده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با درست کردن اونا سایتت بهینه تر میشه
موفق باشی
سلام
نوید جان این لینکی که زحمت کشیدید و برام فرستادید اگر اشتباه نکنم ضعف قالب رو در استفاده از یک کد جاوا میدونه کد متن متحرکی هست که من خودم به قالب اضافه کردم .
آیا این کد ممکنه به هر نحوی مشکل ساز بشه ؟ راه حلش چیه ؟
متشکرم
آقای طباطبایی هر وقت مشکل دار شد راه حلش هم نوشته می شه.
لطفا سوالات خودتون رو در صورتی که مشکلی پیش اومد بپرسید.