درود بر شما دوستان
می خواستم بدونم تفاوت محیط کاربری قسمت مدیریت محتوا ی یک سایتی که اختصاصی ساخته میشه با سایتی که با جوملا ساخته میشه چی هست؟
پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر شما دوستان
می خواستم بدونم تفاوت محیط کاربری قسمت مدیریت محتوا ی یک سایتی که اختصاصی ساخته میشه با سایتی که با جوملا ساخته میشه چی هست؟
پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم
سلام
اين تفاوت رو مي تونيد با نصب يك سيستم مديريت محتوا مثل دروپال يا وردپرس متوجه بشيد
هر كدوم از اين سيستم ها ااصلاحاتي براي افزونه هاي خودشون دارن.مثلاً در وردپرس از اصطلاحي به نام ابزارك يا ويجت استفاده ميشه
در صورتي كه توي جوملا افزونه ها به سه دسته ي كلي كامپوننت،ماژول و پلاگين تقسيم ميشه
اين تفاوت ها توي سيسم هاي مديريت محتوا به وضوح ديده ميشه
موفق باشيد
متشکرم از پاسخ شما .. می خواستم بدونم به طور کل زمانی که گفته میشه یک سایت به صورت اختصاصی ساخته میشه چه محیط کاربری ای ارائه میشه به مشتری ؟
سایتی که با جوملا ساخته میشه خوب محیط کاربریش سیستم مدیریت محتوای جوملا هست .
نمی دونم تونستم منظورم و درست انتقال بدم یا نه ..
منظورم جدای cms هست .
معمولاً سيستم هاي مديريت محتوا همونطور كه از اسمشون پيداست اون چيزي كه باعث ويژگيشون ميشه در وهله ي اول ارسال مطلب در مجموعه يا تگ خاص هست
بعد مي تونه ساير گزينه ها مثل قابليت عضو گيري و يا ارسال نظرهم بهش اضافه بشه
سيستم ارتباط با ما و ... هم از مواردي هست كه بصورت آپشني مياد روي سيستم
نمي دونم منظورتون اين بوديا چيز ديگه
سلام
اینکه من پاسخی که می خوام رو دریافت نمی کنم بیش از هر چیز به این بر می گرده که پرسشم به درستی مطرح نشده و این نادرست مطرح کردن به آگاهی محدود من از طراحی سایت بر میگرده
می خوام بدونم سایتی هست که با سیستم های مدیریت محتوا اداره نشه؟ اگر که پاسخ مثبته چه تفاوتی بین اون سایت و سایتی هست که با این سیستم اداره میشه؟
زمانی که برخی سایتی رو به صورت اختصاصی طراحی می کنند با زبان های برنامه نویسی قسمت کاربری به چه شکل ساخته میشه و چه تفاوتی داره با سایر سایت ها؟
سلام
و خداوند گوگل را برای رسیدن به جواب ها آفرید!!! :question::idea:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]