مشکل با کامپونت مدرسه مجازی در سرور و با 4.5.4
سلام
من کامپونت فارسی مدرسه ها را از همین فروم داون و روی 4.5.4 نصب کردم
ظاهرا همه چی درسته ولی وقتی وارد قسمت تنظیمات می شم ارور های زیر را می دهد
Warning: config(/home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php) [function.config]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school/admin.school.php on line 855
Warning: config(/home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php) [function.config]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school/admin.school.php on line 855
Fatal error: config() [function.require]: Failed opening required '/home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school/config.school.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school/admin.school.php on line 855
سرچ کردم یکی از دوستان هم همین مشکلو داشت البته در لوکال . ولی من روی سرور این مشکلو دارم
چک کردم فایلا هم وجود داشت
پاسخ : مشکل با کامپونت مدرسه مجازی در سرور و با 4.5.4
چک کنید ببینید میشه چیزی اضافه کرد کلاس و دانش آموز و یکی یدونه اضافه کنید
احتمالا حل بشه چون من این روی 4.5.4 نصب کردم و مشکلی نداشت
سلام
ببینید من یه نمونه از عکس می ذارم اینجا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام قسمتها به درستی کار می کنه فقط در تنظیمات مشکل داره
میشه یکی از دوستان بگه چی کار باید بکنم؟
فایل config.school.php در /home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_school وجود ندارد.
برای حل مشکل یک فایل با نام ذکر شده در در آدرس نوشته شده بسازید
موفق و پیروز باشید
یا علی
بله ممنون بهرام جان مشکل حل شد. تشکر