-
یک سوال از JSCook
سلام دوستان
خسته نباشید
من منوي جاوايي JSCook را نصب کردم و برای اینکار برای سر شاخه ها از section و برای زیرشاخه هام از category استفاده کردم.
حالا وقتی مطلبی را در داخل category میزنم در داخل سرشاخه هام هم نشان میده من سوالم اینه که چه جوری سکشن را درست کنم که وقتی در داخل کتگوریهام پست میدم داخل سکشن نشون نده یا مثلا مثل سایت sari.ir وقتی شما برروی منوی خود گردشگری کلیک میکنید این صفحه را به این صورت میبینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم که من را راهنمایی کنید.
-
پاسخ : یک سوال از JSCook
سلام
شما اگر هنگام لينك دادن از "جدول - بخش مطالب"استفاده كنيد مطالب شما دقيقا به همين شكل نمايش داده ميشود
يا علي
-
سلام ممنونم از پاسختون
یعنی من از جدول - بخش مطالب برای سکشن هام استفاده کنم؟
آیا راهی هست که نخوام همه را پاک کنم و از اول بسازم و همه را از بلاگ-بخش به جدول - بخش تبدیل کنم ؟
من گشتم فکر کنم امکانش نباشه
-
متاسفانه خیر
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
سلام
من میخواهم سرشاخه هام به جایی لینک نشه و فقط زیر شاخه های آن لینک باشد
لطفا راهنمایی کنید چگونه می توانم اینکار را انجام بدم؟
-
-
امکانش هست
میتونی منو رو کاملا دستی بسازی اما از بحث این انجمن خارج هست و نیازمند حداقل تسلط شما به HTML هست!
-
این حالت در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببینید وقتی رو سرشاخه ها کلیک میکنید اتفاقی نمی افته
-
شما تو این سایت رو "اخبار" کلیک میکنی اتفاقی نمی افته ؟!
تمام سرشاخه ها و زیر شاخه ها لینک هستن.
-
سلام
یک سوال چه جوری میتونم مثل بخش ادمین سایت وقتی رو سرشاخه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نیفته و به جایی لینک نباشه