سلام من لینک ادامه مطلب شایتم به جاش نوشته شده (بیشتر) کسی میدونه چطوری باید تغییرش بدم خواهشا یکی کمک درست حسابی کنه کل انجمن رو گشتم هیچی چیدا نشد به این بخوره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من لینک ادامه مطلب شایتم به جاش نوشته شده (بیشتر) کسی میدونه چطوری باید تغییرش بدم خواهشا یکی کمک درست حسابی کنه کل انجمن رو گشتم هیچی چیدا نشد به این بخوره
سلام
در فایل زیر کد COM_CONTENT_READ_MORE="بیشتر: " رو به COM_CONTENT_READ_MORE="ادامه مطلب: " تغییر بدید !
joomlaro\language\fa-IR\fa-IR.com_content.ini
موفق باشید
قبلا ادامه مطلب بصورت یه دکمه بود حالا فقط شده یه متن کوچیک لطفا بگید چطوری بصورت دکمه درش بیارم یه توضیح کامل بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ! سوال شما موضوعش چیز دیگری بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلتون با عنوان ادامه مطلب حل شد ؟
برای موضوعات متفاوت - تاپیک جدید باز کنید تا پاسخ بدیم !
موفق باشید
اون فایل زبان رو هم تغییر دادم تاصیر نداشت مشکل از کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایتتون ؟
از چه مرورگری استفاده می کنید ؟((کش مرورگرتون رو پاک کنید و نتیجه رو اعلام کنید)) یا از یه مرورگر دیگه استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید !
با مرورگر دیگه چک کردم کش رو هم پاک کردم باز همونه یه عکس کوچیک فلش و نوشته بیشتر به این صورت -> بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]