من توی قالب امیر کبیر وقتی یه مطلب میزاشتم برای ادامه مطلب مینوشت مطالعه بیشتر ولی وقتی جی کامنت رو نصب کردم شده بیشتر . میخوام بصورت اول درش بیارم که بصورت یه دکمه بود لطفا بگید چیکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من توی قالب امیر کبیر وقتی یه مطلب میزاشتم برای ادامه مطلب مینوشت مطالعه بیشتر ولی وقتی جی کامنت رو نصب کردم شده بیشتر . میخوام بصورت اول درش بیارم که بصورت یه دکمه بود لطفا بگید چیکار کنم
دقیقا منم این مشکلو دارم چیکار باید بکنم؟
شما هر متنی رو در سایت جوملا 2.5 میتونید تغییر بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قسمت استفاده از امکان override
ببخشید این مدیریت زبانهانقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کدوم منو باید بریم و چیکار باید بکنیم؟
من درست کردم عالی بود دستتون درد نکنه
سلام همون جایی که افزونه های جوملا رو نصب میکنی برو روش ولی کلیک نکن یه منو باز میشه اونجا مدیریت زبان ها رو بزن بعد دنبال اون کلمه بگرد اگه مشکلی بود در خدمتمم این اسکرین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد که اومدی توی گزینه باطل برو بعد اونجا از بالای منو دکمه جدید رو بزن بعد کلمه رو جستجو کن پیدا کرد کلمه خودت رو وارد کن ذخیره کن تمومه مشکلی بود در خدمتم
میشه بگی این کد الکسا رو چطوری قرار دادی توی سایتت آخه من هر کاری کردم نشد دمت گرم
با سلام
در مدیریت هاست خود به پوشه language -->fa-IR و در این پوشه میتوانید بیشتر را پیدا کرده و تغییرش دهید