-
دانلود سنتر
سلام دوستان عزیز
اگر امکانش باشه به نفر نحوه راه اندازی دانلود سنتر رو به بنده یا بده
من تو سایتم که در شرکت و در شبکه داخلی به صورت لوکال هاست هست می خوام یک صفحه به اسم دانلود داشته باشم و تو اون صفحه نرم افزارهای کاربردی رو برای دانلود همکارانم قرار بدم ( به اینترنت متصل نیست )
اصلا می شه تو لوکال همچنین کاری رو انجام داد
بلد نیستم
اگر می شه عامیانه و یکجوری که منم متوجه بشم کمکم کنید از صفر تا صد
به درد خیلی ها مثل من هم می خوره
ممنونم
-
اولش باید یاد بگیرم که چجوری یک صفحه جدید بسازم
مثلا آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است
می خوام یک صفحه به اسم download داشته باشم و فایل های دانلودم رو اونجا قرار بدم
لطفا کمکم کنید
-
با عرض سلام . برای اشتراک گذاری فایل های می توانید از افزونه هایی مانند فوکا دانلود و یا جی دانلود استفاده کنید . در انجمن سرچ کنید به نتیجه خوبی دست پیدا می کنید . موفق باشید .
-
سلام
از سایت جومینا یه نسخه فوکا دانلود سنتر رو گرفتم و نصب کردم
الان داره کار می کنه اما چند تا مشکل دارم باهاش
یک - آمار دانلود فایل ها با اینکه دانلود شده چند بار صفره هنوز
دو - عبارت powered by phoca download رو نتونستم حذف کنم
سه - من چند تا مجموعه تو تنظیمات فوکا درست کردم مثلا نرم افزار - تقویم - عکس - برگه اخبار و ...
می خوام هر کدوم تو یک صفحه مجزا نشون بده
ولی الان تو یک صفحه داره همه مجموعه هارو بهم نشون میده
من لینک گذاشتم ( باتون ) دانلود نرم افزار اما وقتی میزنی و واردش می شی همه مجموعه هارو یکجا نشون می ده
اگر بتونم این مشکلاتو حل کنم خیلی خوب میشه
ممنون
-
با عرض سلام و احترام .
دوست عزیز افزونه را از سایتی که دانلود کردید انجمن پشتیبانی دارد و باید در انجا مطرح کنید . اما خوب شما را نیز راهنمایی خواهیم کرد . به ترتیب سوالات تان پاسخ می دهم .
- احتمالا مشکل از افزونه است . دوباره چک کنید اگر مشکل حل نشد افزونه را پاک و دوباره نصب کنید .
- برای حذف کپی رایت خلاف قوانین هست که بگویم . شما در نت جستجو کنید اموزش در این مورد وجود دارد .
- می توانید برای هر مجموعه یک منو ایجاد کنید و به ان مجموعه ست کنید
می توانید برای هر مجموعه یک منو ایجاد کنید به شرطی که نوع ایتم منو را مجموعه فوکا دانلود انتخاب کنید . سپس از ایتم های منو مجموعه مد نظر را انتخاب کنید . سپس هر مجموعه در یک صفحه به صورت جداگانه نمایش داده میشود .
موفق باشید .