سلام
من دامنه سایتم رو از یک هاستینگ معتبر خردیداری کرده ام آیا میتوانم هاستشو وارز کنم؟
آیا مشکلاتی دارند؟ و کلا تفوات هاستهای قانونی و وارز در چیه ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من دامنه سایتم رو از یک هاستینگ معتبر خردیداری کرده ام آیا میتوانم هاستشو وارز کنم؟
آیا مشکلاتی دارند؟ و کلا تفوات هاستهای قانونی و وارز در چیه ؟
با تشکر
با عرض سلام .
بله می توانید هاست وارز بگیرید .
در هاست های قانونی نمی توانید از اسکریپت های نال شده و غیر قانونی استفاده کنید اما در هاست های وارز این امکان برای شما محیا شده است .
موفق باشید .
درود
بعد مشکلی برای دامنه پیش نمیاد؟
این هاستها مشکل ندارند؟
صحبت ایشون سمبلیک هست و در عمل متفاوت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما از hostgator پلن خریداری کن! نال نصب کن
کی مخواد به شما گیر بده؟ مگه اونا بیکارن بیان اطلاعات رو برسی کنن؟ ولی درصورت گزارش مجبور به رعایت قوانین خواهند شد. و به شما مهلت میدن مورد رو برطرف کنید.
هاست های هتزنر آلمان بهترین انتخاب هستند. میشه نال محسوب کرد چون کمتر ایراد میگیرن.
هزینه هاست واقعی نال بالاست به نسبت کیفیت چون مسلما کیفیت جهانی رو ندارن.
دوست عزیز ظاهر صحبت شما سمبلیک هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر افزونه نال شده روی هاست قانونی استفاده کنید و کسی گزارش بده به راحتی می توانند دامنه شما را تسخیر کنند .
درسته شما در ایران هستید و در ایران این قوانین پا برجا نیست و نمی توانند از شما شکایت کنند اما می توانند به راحتی اطلاعات شما را پاک کنند و دامنه شما را بگیرند .
اگر اینطوری نبود پس وجود هاست های وارز به چه دلیلی هست ؟
بنده خودم از هتزنر سرور دارم و راضی هستم .
موفق باشید .
گفتم که اخطار میدن. مثل ایران نیست که فردا صبح سایتت بی دلیل ***** میشه. باید یه دامین جدید بگیری!
تاپیک زننده گرامی شما مشکل فکری برا خودت ایجاد نکن اونا که وارز گرفتن هم گول خوردن. رفیق من یه ماه پیش سرور از هلند میفروخت شعار میداد "هلند مهد وارز" الان داره هتزنر میفروشه! به نسبت کیفیت بهتر هست.
یا میتونید از پارس آنلان داخل کشور بخری که هنوز سرویس اینترنت 64 kb به ملت میفروشه ;) بعد میگن از هاست داخلی حمایت کنین! کجای دنیا از انترنت 64 پول درمیارن؟ خیلیا فکر میکنن پول برای سرویس بهتر هاست نداره پس این پولی که از مردم برا اینترنت مفت میگره چیکار میکنه.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط index.mailbox [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرش من متوجه نشدم وارز خوبه یا اگر بگیرم گول میخورم!؟
و اینکه آیا هاست جهانی نامحدود شرکتی هست که بفروشه در ایران ؟
یا علی مدد...
دوست عزیز بنده یک نتیجه گیری کلی انجام می دهم :نقل قول:
نوشته اصلی توسط mk2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست های وارز معمولا برای مواردی که شخص بخواهد اسکریپت های نال شده استفاده نماید بیشتر مطرح میشود .
به طور مثال نصب سیستم whmsc نال شده . اگر هاست شما وارز نباشد و شما این سیستم را روی هاست غیر وارز نصب نماید و اگر شرکت whmsc متوجه شود در صورتی که دامنه شما بین الملی باشد به راحتی می تواند دامنه شما را از ان خودش کند و با توجه به قوانین هاست های غیر وارز سیستم شما را کلا پاک کند .
اما در هاست های وارز این عمل را نمی تواند انجام دهد .
در ضمن از هاست های وارز در همه ضمینه ها میشود استفاده کرد . مثلا همین نصب جوملا .
ما خودمان هم سرورمان وارز هست و چند سایت مهم کشوری و شرکتی را داریم پشتیبانی می کنیم بدون هیچ مشکلی .
در مورد هاست نامحدود :
در دنیا مجازی یا واقعی کلمه نامحدود معنایی ندارد و وجود ندارد .
اصولا کلمه نامحدود در فروش هاست یک نوع تبلیغ محسوب میشود .
موفق باشید .
دوست عزیز اینجا محل تبلیغات نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط joomhost.net.co [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اکثر دوستانی که اینجا تشریف دارن خودشان طراحی سایت و خدمات ان را انجام می دهند .
اینجا انجمن رفع مشکلات جوملاست نه جای تبلیغ .
موفق باشید .
سلام
در هنگام خرید قوانین خدمات دهنده هاستینگ را مطالعه فرمایید.
در هر حالت شما اگر قوانین مربوطه را رعایت نفرمایید میتوانند نسبت به قوانین با شما برخورد نمایند.
حال ممکن است این قوانین حتی گذاشتن یک فایل تجاری برای دانلود باشد یا ..
هر شرکتی بر اساس قوانین خود نسبت به خدماتی که میدهد برخورد در برابر قوانین میکند.
این دو فقط در قوانین ارائه شده در خدمات با هم تفوت دارند.نقل قول:
و کلا تفوات هاستهای قانونی و وارز در چیه ؟
پست های تبلیغاتی حذف می شوند.
یا حق.