کامپوننتی برای آمارگیری از سایت
من هر جا سرچ زدم کامپوننتی برای آمارگیری بازدیدکنندگان سایت مامبویی پیدا نکردم .
اگر کسی از دوستان چنین کامپوننتی سراغ دارند به من معرفی کنند (چه پولی باشه و بهتر از هرچی فری باشه)
کامپوننتی که تقریباً این امکانات رو داشته باشد:
آمارگیری از صفحات بازدید شده
آمارگیری از ورود کاربران به سایت
آمارگیری صفحات مشاهده شده توسط کاربر
آمارگیری از ترافیک سایت
آمارگیری از سایت های لینک دهنده
آمارگیری از ساعات مراجعه کاربران به سایت
آمارگیری از ای پی بازدیدکنندگان (و ثبت مراجعات یک ای پی خاص در زمانهای مختلف)
و ......
پاسخ : کامپوننتی برای آمارگیری از سایت
سلام
برای این کار چند تا کامپوننت هست ولی من اینو بیشتر می پسندم (اما معایبی نیز دارد)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل بزرگ این کامپوننت ها این است که هر موردی را تو دیتابیس می نویسه و پدر دیتابیس را در میاره حجمش را می بره بالا و ....
ولی همه اون چیزهایی که شما می خواهید +چند تا مورد دیگه را داره
یا علی/خداحافظ
لینک کامپوننتی که فرموده بودین ایراد داشت و دانلود نمی شد .
اگه لینک دیگه ای از این کامپوننت داری ، لینک بده
اگه هم نیست ، لینک یه کامپوننتی شبیه به این بده.
در ضمن من دیروز یه کامپوننت فوق العاده از یه سایت آلمانی پیدا کردم ولی تریاله و فقط هفت روز کار می کنه ، ولی واقعاً چیز جالبیه .
تو سایتشون اطلاعات وب سایت و ایمیل خودتو می دی به ایمیلت می فرسته .
اینم لینکش توی ایمیل من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام اميدي جان
آره، منم خواستم دانلود كنم لينكي كه جناب آقاي احمدزاده عزيز، سرور بنده، فرموده بودند رو
ولي مشكل داشت،
از شمام ممنون بابت اين لينكي كه داديد!
ولي اين لينك يه فايل اتچ شده داخل ميل باكس شماست ظاهرا! ما نميتونيم اينحوري دانلودش كنيم!
لطفا لينك سايت اصلي رو بديد، يا فايل رو يه جا بگذاريد بقيه هم دانلود كنند
موفق باشيد
يا علي
لینک فایلی که آقای احمدزاده گذاشته بودند خراب بود
همون فایل رو می تونین از ایم آدرس بگیرین ولی اول باید عضو بشین
لینک کامپوننت tfsformambo :
و لینک ماژول کامپوننت :
و اما کامپوننت تریالی که گفته بودم :
تو وب سایتشون آدرس ایمیل و وب سایتتون رو می نویسین به ایمیلتون می فرستن البته کمتر از 24 ساعت طول می کشه
اینم لینکشون :
البته خود دموی کامپوننت هم هست . چیز توپیه
اینم لینک دمو :