سلام دوستان
اگر به هر دلیل فایلconfiguration پاک شده باشه و سایت بالا نیاد آیا با جایگزین کردم فایل configuration لوکال میشه مشکل رو حل کرد ؟ در اینصورت دقیقا چه تغییراتی باید در اون داده بشه بعد آپلود بشه ؟
خیلی متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
اگر به هر دلیل فایلconfiguration پاک شده باشه و سایت بالا نیاد آیا با جایگزین کردم فایل configuration لوکال میشه مشکل رو حل کرد ؟ در اینصورت دقیقا چه تغییراتی باید در اون داده بشه بعد آپلود بشه ؟
خیلی متشکرم
این موارد با به درستی تغییر دهیدکد:$mosConfig_host = 'localhost';
$mosConfig_user = 'database user';
$mosConfig_password = ' database password ';
$mosConfig_db = 'database name';
$mosConfig_dbprefix = 'mos_';
$mosConfig_lang = 'fa_IR';
$mosConfig_absolute_path = '/home/zzz/public_html';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_cachepath = '/home/zzz/public_html/cache';
به نام دیتا بیس ، کلمه عبور و کلمه رمز و همچنین به جای zzz کلمه ی مناسب
سلام
من نام هاست نام دیتابیس و یوزر مربوطه و همچنین ادرس سایت و absolute_path وcachepath رو مطابق ادرس سایتم تغییر دادم اما باز هم سایت و یا مدیریت مامبو بالا نمیاد ! آیا باید کار دیگه یی هم انجام بدم ؟
لطفا راهنمایی کنید . متشکرم
مطابق آدرس سایت نیست ... مثلا $mosConfig_cachepath = '/home/zzz/public_html/cache مال سایت من $mosConfig_cachepath = '/home/blogtool/public_html/cache'; هست که معمولا با username ورود به کنترل پنل یکی هستش ولی در هاست ها متفاوت و اگه سرور لینوکس نباشه کلا فرق داره !
ممنون آبتین جان
من با یوزر نیم هم چک کردم بی فایده بود البته همونطور که گفتید مدیریت من هم cpanel nist !
لطفا اگر مورد دیگه یی به نظرتون میرسه که من بتونم این مشکل رو حل کنم بگید !
خیلی متشکرم
ببینین بستگی به سرور داره .. شما فکر کنم ویندوزه سرورتون .. اینو امتحان کن
کد:$mosConfig_absolute_path = 'C:/Inetpub/vhosts/zzz/httpdocs';
ممنون از لطفت اما این هم بی فایده بود ! آیا راهی وجود داره بشه این اطلاعات دقیق رو بدست آورد؟
میشه آدرس سایتتون و همچنین نمونه کارهایی که انجام می دهید از موارد که گفته شده را بنویسید تا ما هم چک کنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_host = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
;$mosConfig_user = 'tazohoo_tazohoor';
$mosConfig_db = 'tazohoo_tazohoor';
$mosConfig_absolute_path = 'C:/Inetpub/vhosts/tazohoor/httpdocs';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_sitename = 'tazohoor.ir';
$mosConfig_cachepath = ''/home/tazohoor/public_html/cache'';
مجیدجان اگر نیازی به پسورد هست بگید براتون بفرستم
متشکرم
آقای طباطبایی!
همه این اطلاعاتی که به شما دادن اشتباست !!
شما باید به اینصورت آدرس ها رو بنویسید:
و باقی ماجرا.. !کد:$mosConfig_absolute_path = '/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir';
$mosConfig_cachepath = '/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/cache';
$mosConfig_host = 'libra.cmsserver.biz';