من توی جوملا کلی مجموعه و زیر مجموعه درست کردم حالا میخوام بصورت درختی و ثابت توی سمت راست قالبم نشونش بدم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
من توی جوملا کلی مجموعه و زیر مجموعه درست کردم حالا میخوام بصورت درختی و ثابت توی سمت راست قالبم نشونش بدم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
با استفاده امکان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید اینکاررو انجام بدید.
چیکار کنم مجموعه و زیر مجموعه نشون داده بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا یه کم واضح خودتون بگید ؟؟؟؟؟؟
سلام
در تکمیل صحبت های استاد عزیز آقا شهاب باید عرض کنم که :
برای مجموعه و زیر مجموعه هاتون یه منو و زیر منو بسازید و با استفاده از ماژول منو × اون منو رو تو موقعیتی که دوست دارید قرار بدید !
نتیجه : طبق روشی که آقا شهاب عزیز گفتند برای مجموعه و زیر مجموعه هاتون منو بسازید و ...
موفق و پیروز باشید
سلام
اگر میخواهید منوها در بالای سایت و زیر هدر باشند و قالب شما از منوی ابشاری پشتیبانی میکنه
کافیه منوی ساخته شده خود را در ان موقعیت منتشر و نحوه نمایشرا به دلخواه تنظیم کنید
اما اگر میخوهید منوی مورد نظر به همراه زیر منوها در چپ یا و راست قالب به نمایش در بیاد
باید از مازول های نمایش درختی و امثالهم کمک بگیرید یا اینکه خود قالب شما این امکان رو داشته باشه
موفق باشید