-
نمایش مطالب جوملا
من 14 تا مطلب دارم و توی تنظیمات گفتم که 6 تا مطلب توی صفحه اول نشون داده بشه و همین کارو انجام میده ولی توی صفحه گذاری و صفحه دوم تنها 4 مطلب دیگه هست و مابقی نیست یعنی من 14 تا مطلب دارم و 9 تا مطلب نشون داده میشه پس مابقی چی در لحاظی که همشون رو ویژه کردم تا توی صفحه اول نشون داده بشه
-
سلام
آموزش نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و ...
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
این اموزش مال جوملا 1.5 لطفا مال جوملا 2.5 رو بزارید اصلا جوملا 2.5 زمین تا اسمون فرق داره من 14 تا مطلب دارم و توی تنظیمات گفتم که 6 تا مطلب توی صفحه اول نشون داده بشه و همین کارو انجام میده ولی توی صفحه گذاری و صفحه دوم تنها 4 مطلب دیگه هست و مابقی نیست یعنی من 14 تا مطلب دارم و 9 تا مطلب نشون داده میشه پس مابقی چی در لحاظی که همشون رو ویژه کردم تا توی صفحه اول نشون داده بشه
-
دوست عزیز ! این آموزش به شما کمک بسیار زیادی می کرد ! البته توجه نکردید !
شما تنظیمات منوی اصلیتون رو چطور انجام دادید
- # مطالب برجسته 6
- # مطالب مقدمه 0
- # ستونها 0
- لینک ها 6
باید به این صورت باشه !
بعدش هم توی تنظیمات منوی اصلی ! انتخاب مجموعه رو همه بزارید !
یه عکس از تنظیمات صفحه اصلیتون بزارید ؟
موفق باشید
-
بنظر شما مشکل از مطالب صفحه اول منه ؟؟ من مطالبم تعداد نوشته هاش زیاده مثلا اگه توی ورد بنویسی شاید سه صفحه بشه ایا این مشکلی ایجاد نمیکنه جوملا با تعداد کلمات نوشته مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم تنظیمات
اینم آدرس عکسی که گذاشتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
گفتم فیلمه به کارتون میاد !
طبق چیزی که گفتم تنظیم کنید !
اگه مطالبتون زیاده می تونید دو کار انجام بدید ! 1- درون ادامه مطلب قرار بدید ! 2- با استفاده از page break در موقع ایجاد مطلب اون رو به جند صفحه (part - part) تبدیلش کنید!
نمونه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
این پیج برک کجاست باید بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام ؛ فکر میکنم منظور P30Yaran عزیز دکمه صفحه بندی پایین ادیتور باشه ؛
جناب takab1 ، منم چنین مشکلی امروز پیدا کردم ، یک مطلب جدید ایجاد کردم ، متنم رو داخلش کپی کردم و اونو انتشار دادم و مطلب قبلی رو پاک کردم . از هر راهی که بگید رفتم نشد ، ولی با اینکار شد !!!! دلیلشم نمیدونم چرا ! شمام امتحان کنین ببینید چی میشه .
یا علی ... .
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Read More : ادامه مطلب !
Page Break : صفحه بندی !
موفق باشید