چند مشکل ؟ چند سوال ؟ دوستان لطفا کمک کنند !!! سپاس
سلام دوستان
بعد از عرض سلام و درود
بعد از چند روزی در خدمتتون هستم ( آخه چند روزی اخراج شده بودم از انجمن ) گویا یه کاری کرده بودم که تخلف بوده ( البته نمیدونستم )
بهرحال ابتدا از همه کسانی که تو این مدت به بنده یاری رسوندن متشکرم و امیدوارم که همیشه موفق و پایدار باشند
چند تا مشکل و سوال برام پیش اومده همرو تو یک تاپیک عنوان میکنم تا انجمن شلوغ نشه البته امیدوارم تخلف نباشه
یک - آمارگیر سایتم ( لوکال هاسته ) jvcounter هست . قبلا آمار دیروز رو هم نشون میداد اما چند روزی هست که آمار دیروز حذف شده و نشون نمیده . چیکار کنمش ؟
آیا اصلا این آمارگیر خوب هست یا اینکه آمارگیر بهتری موجود هست ؟ اینو از سایت درهای باز دانلود کردم ...
دو - برای اخبار سایت از گلوبال نیوز استفاده میکنم . خودش میره از همه مجموعه ها مطلب میاره . چجوری میتونم محدودش کنم به دو سه تا مجموعه خاص ؟ ترتیب چینشش رو هم اگر بشه می خوام تغییر بدم . الان هرجور که خودش دوست داره ترتیب مجموعه هارو درست می کنه . من میخوام بهش بگم اول اخبار فرهنگی بعد اخبار علمی بعد اخبار آی تی ...
سه - تو سایتم (لوکال) یه لینک (طراحی شده با جاوا) دارم که فقط با اینترنت اکسپلورر کار می کنه ( یعنی اگر با فایرفاکس باز بشه کار نمیکنه و خطا میده ) چجوری می تونم برای این لینک تعریف کنم که تو هر مرورگری روش کلیک شد بره تو محیط اینترنت اکسپلورر لینک رو باز کنه ؟
چهار - تو شرکت بعضی مرورگرها اینترنت اکسپلورر 6 هست که سایتو بد نشون میده . چیکار می تونم بکنم ؟
پنج - یک ساعت آنالوگ زیبا و یک تقویم شمسی با رویداد فارسی برای جوملا 2.5 وجو داره ؟
شش - چجوری می تونم کنار مطالب جدید سایتم عبارت رنگی "جدید" یا "داغ" رو بزارم ؟ (تو بعضی سایتا دیدم)
هفت - چجوری می تونم کنار مطالب سایتم آمار بازدید اون مطلب رو تو یه باکس نشون بدم به کاربران ؟
هشت - ذر ماژول اسلاید شو autosun امکانش هست براش تعریف کنم بگم عکس رو با مطلب از مجموعه هام بگیره ؟ چجوری ؟
نه - میخوام دعای فرج امام زمان (عج) رو بالای سایتم (لوکال) به صورت رفت و برگشتی به صورتیکه از صفحه خارج نشه بزارم . لطفا راهنمایی کنید .
ده - تو فوکا دانلود سنتر که برای دانلود راه انداختم چند تا مشکل دارم . اولا نمی تونم عبارت powered by phoca download رو حذف کنم . دوما آمار دانلود رو نشون نمیده و هر چقدر هم دانلود میشه یه فایل بازم میزنه صفر آمارشو . در ضمن اون پایین هم بیشترین آمار دانلود ( آخرین ها ) رو همینجوری برای خودش میزنه . چجوری باید درستش کنم ؟
یارده - در خصوص سرعت لود سایت ، پلاگین ذخیره ساز رو راه اندازی کردم اولین بار 10 تا 15 ثانیه طول میکشه لود شه بعد تا یکی دو ساعت سرعت خوبه دوباره همینجوری مشه . اگر هم محتو اضافه کنم یا تغییرات بدم تا یکی دو ساعتی نشون نمیده . اگر بتونید تو این زمینه هم راهنمایی بدید خیلی کمکم کردید .
دوازده - یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه تو مرورگر فایرفاکس وقتی راست کلیک می کنم و view page info رو انتخاب می کنم در قسم متا عبارت joomla! open source رو نشون می ده
چجوری می تونم حذفش کنم ؟