لطفا بگید چطوری باید یه عکس رو به عنوان نقطه چین زیر عنوان موضوعات و عنوان منو های قالب امیر کبیر باید انتخاب کرد اینکه چطوری عکس رو بزارم خیلی مهمه لطفا یه آموزش کامل بدین بگین چطوری و کجا باید عکسو بزارم
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا بگید چطوری باید یه عکس رو به عنوان نقطه چین زیر عنوان موضوعات و عنوان منو های قالب امیر کبیر باید انتخاب کرد اینکه چطوری عکس رو بزارم خیلی مهمه لطفا یه آموزش کامل بدین بگین چطوری و کجا باید عکسو بزارم
به جای ------------------------------------------------ زیر عنوان یه عکس بزاریم چطور باید انجام بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ابتدا به آدرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراجعه کنید و در خط 233 کد زیر را جایگزین کد موجود کنید .نقل قول:
joomlaroot/templates/yougrids/css/metal.css
دقت کنید که در فولدر Images قالب تون تصویر دلخواه تون را با نام myborder.jpg آپلود کنید .کد:.yjsquare h4{
background:url(../images/myborder.jpg) no-repeat bottom;
color:#222;
border:none;
}
این کارو کردم درست نشد لطفا بگین چطوری یه عکس رو واسه قسمت contact و یه عکس رو به جای عنوان منو ها جایگزین کنم چون باید عکس منو و contact فرق کنه و منو اندازش از contCT کمتره لطفا بگین چیکار گنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی نقطه چین ها نرفت ؟ غیر ممکنه من با fire bug امتحان کردم بعد پست دادم . لینک سایت تونو بدید من بررسی کنم .
لطفا سوالات جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید .
من هر تغییری توی metal.css میدم اصلا هیچ به حال سایتم فرق نداره حتی کلا حذفش کردم باز مشکلی براش ایجاد نکرد اصلا سرجاش ثابته به نظر شما مشکل از کجاست چطوری باید حلش کنم روی لوکال جواب میده ولی روی هاست واقعی نه ؟؟ مشکل از کجاست
كش مرورگرتان را پاك كنيد
سلام عرض مي كنمنقل قول:
بنده خودم هم ابتدايي هستم تو جوملا
اما فكر مي كنم اگه دليلش كش نباشه، دليل مشكلتون اين باشه كه شايد شما سبك mesh رو فعال كرديد
لطفاً به اين آدرس بريد و چك كنيد :
اگه روي mesh تنظيم شده روي metal قرارش بديد تا تغييراتتون اعمال بشه
metal<سبك پيش فرض<تنظمات استايل<روي قالبتون كليك كنيد<مديريت قالب<تب افزونه ها
در پناه حق باشيد
شما باید فایل NewsItem.php رو تغییر بدی دوست من .
این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببین . عنوان مطالب پشتش عکسه . اگه چنین چیزی میخواید ، بگو تا آموزششو بگزارم .
سلام بزرگوارمیشه لطف کنید آموزش بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنده دقیقاً همچین چیزی می خوام
در پناه حق باشید