موضوع مهم:تفاوت انجمن جوملا و وردپرس
دوستان این یک تاپیک انتقادی است.خواهش می کنم پاک نکنید.
انجمن جوملا ایران تا الان 31,897 کاربر دارد.انجمن تازه تاسیس وردپرس 365 کاربر دارد.حال یک تایپیک توسط خودم ایجاد شد.این تایپیک در انجمن جوملا و وردپرس هست که لینک های آن را می توانید مشاهده کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]---- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. حالا اگر دقت کنید تایپیک ها توسط یک نفر و یک جور ایجاد شده.ولی تفاوت اساسی که بین این دو وجود دارد این است که در انجمن جوملا می گویند این تایپیک باید در انجمن وردپرس مطرح شود(پس افزونه باید وردپرسی باشد!).در انجمن وردپرس می گویند باید به انجمن جوملا مراجعه شود و سوال کنید(پس افزونه مربوط به جوملا می باشد).بعد در پاسخ های داده شده در انجمن وردپرس یک افزونه ی جوملا مطرح می شود. اگر بخواهید نتیجه گیری کنیم می توانیم به این اشاره کنیم که در انجمن جوملا کاربران و مدیران این افزونه را پیدا نکردند.انجمن جوملا ایجاد شده تا پاسخ گوی سوالات باشد.این انجمن باید سعی خود را بکند تا افراد زیادی به این سیتم روی بیاورند.در صورتی که وردپرس هم باید سعی کند نگذارد آمار کاربران استفاده کننده از این سیتسم کم شود اما به هر حال برای رفاه حال کاربران پاسخ تمام سوالات را می دهد هر چند که پاسخ دادن به این نوع موضوع باعث پایین آمدن کاربران وردپرس شود.
امیدوارم ایت تایپیک باعث رشد جوملا شود.اما خواهش می کنم که مدیران و مسئولین هم برای این تایپیک پاسخی داشته باشند.