سلام چطور می تونم آیکن نمایش وب سایت در نوار آدرس را تغییربدم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چطور می تونم آیکن نمایش وب سایت در نوار آدرس را تغییربدم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک تصویر 16x16 پیکسل با نام favicon.ico در پوشه template تون قرار بدید .
منظورتون پوشه templates داخل public html است؟ من اینکار را کردم اما تغییری ایجاد نشد! اسم آیکن را درست گفتید؟ باید اسم آیکن favicon باشه؟
منظور قالب پیشفرض شما که داخل پوشه teamplate هست میباشد بعد از اینکه آیکون جدید رو replace کردید چند بار f5 بزنید تا کش مرورگر پاک بشه و تغییرات رو مشاهده کنید
اگه آیکون رو عوض کردید باید کش و کوکی و کلیه صفحات ذخیره شده مرورگرتون رو پاک کنید تا بتونید آیکون جدید رو ببینید از منوی tools گزینه internet options رو بزنید بعد توی منوی general دکمه delet رو بزنید بعد کلیه موارد رو تیک بزنید تا پاک بشن بعد این کار مرورگر رو ببندید و یه بار دیگه سایتتون رو وارد کنید اگه مشکلی بود در خدمتم
شما برای ساخت آیکون باید پسوند ico بهش بدید برای این کار میتونید از سایت هایی که عکس رو به ایکون تبدیل میکنن استفاده کنید
اینم آدرس سایت برای تغییر عکس به ایکون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط یه چیزی ! موقعی که آیکون رو روی هاستت بارگذاری میکنی اسمشو باید به همون آیکونی تغییر بدی که پاک میکنی
سلام من تمام این کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی هنوزم آیکون تغییر نکرده lovelyorange.ir
دوست عزیزم برای پاک کردن این favicon شما باید سه تا مسیر رو تغییربدید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1.temp/your temp/favicon.ico
2.administrator/your temp/hathor/favicon.ico
3.administrator/your temp/bluestork//favicon.ico
موفق باشید
سلام من از سه تا گزینه زیر 3و2 رو آپلود کردم (ولی اولی رو پیدا نکردم ) ولی تغییر نکرد
1.temp/your temp/favicon.ico
2.administrator/your temp/hathor/favicon.ico
3.administrator/your temp/bluestork//favicon.ico
gharghar.ir
کش مرورگر رو پاک کردم با مرور گر دیگه امتحان کردم نشد
دوست عزیزم مورد 2 و3 مربوطه به بخش مدیریت هست و مورد اول مربوط به بخش کاربرینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba24 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی پوشه Template قالب مورد نظر خود را پیدا کرده و favicon رو پاک کنید موفق باشید
دوست عزیز تصویر شما د راین قسمت میباشد . به ادرس زیر مراجعه و حذف نمائید .
templates/youmagazine/favicon.ico
موفق باشید .