با سلام به دوستان
چطوری می شه مشکل نمایش مطالب یک مجموعه را که در لینک زیر می بینید حل کرد
منظور در هم رفتن مطالب هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به دوستان
چطوری می شه مشکل نمایش مطالب یک مجموعه را که در لینک زیر می بینید حل کرد
منظور در هم رفتن مطالب هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکر
از دوستان کسی نمی تونه کمکی کنه ؟
دوست عزیز سلام
ظاهرا شما تغییراتی در قالب داده اید که این مشکل بوجود آمده است.
برای items-leading هیچ کلاسی در css تعریف نشده است.
و حتی فکر میکنم در div ها هم تغییراتی داده شده است.
یا حق.
دوست عزیز من این قالب رو از یکی از انجمن ها دریافت کردم و تغییری ندادم
اگر می شه راهنمایی کنید تا مشکل حل بشه
متشکر
لطفا بفرمایید مشکل لینکها در چیه . من با کلیک بروی لینکها تونستم وارد صفحه مربوط به مطالب بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria1980 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
شما وارد سایت بشین در قسمت مقالات وقتی که به صورت بلاگ تنظیم می شه مطالب داخل هم هستن و فاصله ای که بایدداشته باشند رو ندارند
به آدرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria1980 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در خط 1400نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]default.css
به دستورکد زیر را اضافه کنیدکد:h2.contentheading, .contentheading{
}
و از مدیریت مطالب تنظیم کنید که توضیحات و بازدید ها نمایش داده نشوند . این طوری مرتب میشوند .کد:clear:both;
متشکر دوست عزیز لطف کردی
یه مشکل دیگه که هنوز هست تو همین صفجه رفتن لینک مطالب در دکمه ادامه مطالب هست ممنون می شم در مورد این هم راهنمایی کنید