سلام من می خواستم کد iframe به مطالبم اضافه کنم ولی نشون نمیده
همون طور که می دونید برای اینکار باید ادیتور ر غیر فعال کنم
حالا راهی نیست بدون غیر فعال کردنش نشونش بده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من می خواستم کد iframe به مطالبم اضافه کنم ولی نشون نمیده
همون طور که می دونید برای اینکار باید ادیتور ر غیر فعال کنم
حالا راهی نیست بدون غیر فعال کردنش نشونش بده؟
نمیدونم میخواهید چکار کنید ، ولی آیا ماژول iframe داخل مدیریت ماژول ها بدردتون نمیخوره ؟
می خوام هر مطلب رو به این شکل کنم
فکر نمی کنم ماژول بتونه این کار رو بکنه!
! به چه شکل ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای انجام اینکار باید به html و مفاهیم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مسلط باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این پلاگین هم میتونه کمک تون کنه . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فقط می خوام مطالب رو به صورت iframe بزنم اگه میشه برای این مورد راه حلی بدید، بدون اینکه مجبور بشم ویرایشگر رو غیر فعال کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عرض کردم پیاده سازی این مورد با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجام خواهد شد iframe با frameset باهم از نظر کارای کمی فرق دارند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای غیر فعال نکردن ویراشگر میتونید صفحه html بسازید و از مدیریت منو لینک خارجی بدید به اون صفحه ها .
خب من می خواستم هر مطلب که می زنم به این روش باشه از منو که مطلب نمی زنن:angry:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من کی گفتم از منو مطلب بزن . گفتم بعد از اینکه Html ات درست شد از مدیریت منو لینک خارجی استفاده کن برای اینکه بتونی بهش لینک بدی .