با سلام
آیا میتونم یک سایت شبیه لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با جوملا 1.5داشته باشم ؟اگه ممکنه راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
آیا میتونم یک سایت شبیه لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با جوملا 1.5داشته باشم ؟اگه ممکنه راهنمایی کنید.
بله میتونید .
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رجوع کنید .
ممنونم.منظورم اینه که قسمت flash رو چطور بگذارم؟
اگر میخواهید در تمام صفحات از آن استفاده کنید از مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت اضافه کردن عکس و فایل javascript و غیره را مطالعه بفرمایید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.darani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر میخواهید فقط در بعضی از صفحات از آن استفاده کنید از افزونه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید .
با تشکر از راهنمایی شما
من این کامچوننت را نصب کردم باپیغام زیر مواجه شدم ممکنه راهنمایی کنید؟
[IMG]c://desktop/a.jpg[/IMG]
سلام
عکس رو نمیشه از کامپیوتر خودتون لینک بدید در یک آپلود سنتر عکس خود رو آپلود کنیدو در انجمن قرار بدید تا بهتر بتونیم در مورد مشکلتون بهتون کمک کنیم
به عنوان مثال :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
الان موقعی که برروی کامپوننت کلیک میکنم پیغام component not found را میدهد.
خوب این به این معنی است که همچین کامپوننتی برای جوملا قابل شناسایی نیست دلایل زیادی هم میتونه داشته باشه مثل :
درست نصب نشده . نصفه نیمه نصب شده . نصب شده بعد source اون کامپوننت پاک شده ولی در database رکورد مربوط به اون همچنان هست
من این کامپوننت رو نصب کردم ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم با این کامپوننت کار کنم؟