دوستان عزیز
در قسمت مدیریت ، مدیریت قالب می خواهم بعضی از قالبها رو پاک کنم ولی هنگام پاک کردن پیغام زیر نمایش داده می شود
::: قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست ::::
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز
در قسمت مدیریت ، مدیریت قالب می خواهم بعضی از قالبها رو پاک کنم ولی هنگام پاک کردن پیغام زیر نمایش داده می شود
::: قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست ::::
لطفا راهنمایی کنید
یک شات اسکرین می گذاشتید .
از میان قالب ها ، دوتا باید بمونه و مابقی رو میتونید حذف کنید . یکی برای مدیریت و دیگری برای سایت . اونهایی که زیر ستون پیش فرض ، ستاره طلایی رنگ دارند ، به دلیل استفاده در حال حاضر ، قابل پاک کردن نیستند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محمد جان مرسی از پاسخگوییتون
ولی به هیچ عنوان نمی شه پاکشون کرد
با سلام
برای حذف به مسیر زیر بروید.
افزونه ها > مدیریت افزونه ها > مدیریت
یا علی
علی یارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جلال جان مسیرش رو می دونم فقط هنگام پاک کردن این پیغام رو می ده
قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست
چرا از هاست (یا اگر لوکال کار میکنید) مستقیما پاک نمیکنید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mem200 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما میتونید براحتی از هر قالبی که را تمایل دارید از پوشه templates جوملا تون پاک کنید .
جناب shmata ی عزیز ؛ یعنی اینطوری هیچ اثر نامطلوبی روی جوملا نمیگذاره ؟؟؟
خیر با پاک کردن قالب هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه تمام قالبهارا پاک کنید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از هاست پاک کردم ولی در قسمت مدیریت جوملا مونده هنوز
وارد phpmyadmin بشوید و table ای که انتهای آن extensions_ است را باز کنید و رکورد مربوط به template ای که میخواهید حذف شود را پاک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mem200 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]