چطور باید این کار رو کرد؟ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور باید این کار رو کرد؟ممنون
این پلاگین را دانلود کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط oon_ye_nafar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از فعال کردن پلاگین میتونید به صورتدر مطالب تون tooltip قرار بدید .کد:{tip Tooltip Title::Tooltip text}...{/tip}
این کد رو باید کجا بزارم؟
من فکر کردم شما در مطالب تون به tooltip نیاز دارید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط oon_ye_nafar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر لینک زیر را مطالعه کنید متوجه میشید . متاسفانه منبع پارسی در این زمینه موجود نیست .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داداش من خواستم تولتیپ رو هم نصب کنم قالب سایت به هم ریخته....همون قالب صفحه مدیریت جوملا نه سایت...باید چیکار کنم؟
اون افزونه برای قرار داده tooltip در مطالبی است که در مدیریت مطالب ایجاد میکنید . اگر میخواهید در مطالب تون از این قابلیت استفاده کنید میتونید نصب اش کنید .نقل قول:
میدونم ولی خواستم نصبش کنم نصب نشد هیچ زد سایتو هم خراب کرد...بزار یه عکس بندازم خودت ببینی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس حذف اش کنید .
یا بکاپ قبلی سایت را برگردونید .
دفعه قبل هم سایت من به هم ریخته بود همینطوری....من هاست رایگان استفاده میکنم فک کنم ازونه...داداش میخام یه سایت دانلود نرم افزار بزنم که توش انجمن هم داشته باشه...چه هاستی با چه پهنای باندی و ترافیکی بخرم بهتره؟
سلام
در این رابطه به صورت پیغام خصوصی برایتان توضیح دادم.