مشکل در نصب مامبو با استفاده از easyphp
با سلام به مدیریت محترم و کاربران گرامی سایت بزرگ و محبوب مامبو
من در بخش فناوری اطلاعات اداره ای مشغول به کار هستم که این اداره دارای شبکه ای بسیار بزگ می باشد که در این شبکه بالغ بر450 تا 500 کامپیوتر موجود می باشد. جهت اطلاع رسانی فوری در این شبکه از یک سایت داخلی تحت Lan استفاده می کنیم و برای اینکار با استفاده از برنامه easyphp برنامه مدیریت محنوای نیوک رو نصب کردیم و از اون به نحو مطلوبی استفاده می کنیم.
اما چند روز پیش دستوری به ما دادن جهت راه اندازی سایت مجزایی برای دفتر ریاست این مجموعه که شکل و امکاناتی متفاوت داشته باشه و از اونجایی که من تازه با سایت شما و مامبو آشنا شده بودم و با توجه به توانایی های مامبو تصمیم گرفتم تا برای راه اندازی این سایت جدید از مامبو استفاده کنم اما متاسفانه بعد از نصب موفقیت امیز مامبو وقتی به صفحه اصلی مامبو یا به قسمت مدیریت سایت وارد می شم با پیام های خطایی مواجه می شم که اگر نشه این پیام ها رو حذف کرد و مشکل رو حل کرد عملا امکان استفاده از مامبو رو نخواهم داشت در صورتی که با استفاده از easyphp من اون یکی سایت رو روی شبکه داخلی بدون هیچ پیام خطایی راه اندازی کردم و بدون هیچ مشکلی مشغول به کار هستش. حالا شما چه پیشنهادی دارید یا به چه صورت می توانم بدون اینکه مشکلی برای سایت اولی که با نیوک بود پیش بیادش سایت دوم رو هم با مامبو راه اندازی کنم. منتظر راهنمایی های شما دوستان گرامی هستم.
پاسخ : مشکل در نصب مامبو با استفاده از easyphp
سلام .. ورودتون رو به انجمن تبریک میگم همچنین انتخاب مامبوی مامبولرن رو
واسه استفاده از مامبو بهترین شبیه ساز appserv هستش .. میتوینین اون رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنین ;)
پیروز باشید !
خطاهای مشاهده شده در صفحه اصلی مامبو :
کد:
Notice: Undefined variable: return in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php on line 47
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 2724
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 2496
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 587
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 588
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 589
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 590
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\includes\core.classes.php on line 591
اما با مراجعه به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هیچ خطایی مشاهده نمی شود اما همینکه یوزرنیم و پسورد مدیر رو وارد کردیم در صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خطاهای زیر مشاهده می شود.
کد:
Notice: Undefined variable: return in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php on line 47
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php:47) in d:\program files\easyphp1-8\www\mambo4\index.php on line 142
لطفا درخصوص رفع این مشکل من را راهنمایی نمایید.
شما از چه مامبویی استفاده میکنین ؟ از کجا دانلود کردین ؟ از این مامبو استفاده کنین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و البته برای جلوگیری از مشکلات پیش بینی نشده :
[quote author=آبتين link=topic=4570.msg27886#msg27886 date=1170872685]
واسه استفاده از مامبو بهترین شبیه ساز appserv هستش .. میتوینین اون رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنین ;)
پیروز باشید !
[/quote]
ابتین جان من مامبو رو از همین سایت دانلود کردم ورژن اون هم همینی که شما گفتید هستش.
حرف شما متین. اما این تفاوت ها و خطاها فکر کنم برای تغییراتی باید باشد که در فایل php.ini داد اما با توجه به اینکه من سایت قبلی رو با کلی از اخبار و اطلاعاتی که تا کنون به اون ارسال شده در حال حاضر با استفاده از easyphp دارم می خواستم تا مامبو رو هم به نوعی با این سیستم راه اندازی کنم. ضمنا ایا امکان استفاده همزمان از easyphp و برنامه هایی که با اون می شود مامبو رو راه اندازی کرد مشکلی رو ایجاد نمی کنه یا برای سرور یا هر کدوم از این سایت ها مشکلی رو پدید نمیاره هر چند بعید می دونم دو تا سرور روی یک کامپیوتر جوابگو باشه
یه مطلب جالب اینکه وقتی مقدار zlib.output_compression = Off رو در php.ini به On تغییر می دهم فقط دو خطا در صفحه اصلی نمایش داده می شه همچنین یک کد خطا هم به دلیل فعال کردن zlib در اول سایت نیوک مشاهده میشه آیا فکر - کمک یا نظر مفدید پیشنهاد می کنید که این مشکل مرتفع بشه؟
مشکل از همون شبیه سازه .. و متاسفانه استفاده از 2 شبیه ساز متفاوت بر روی یک دستگاه وجود نداره ولی شما میتونین یک کاربکنین برای استفاده از مامبو ...
از دیتابیس های اطلاعاتتون که ماله مامبو نیست بک آپ بگیرین و از appserv استفاده کنین و دیتا ها رو برگردونین .. اینجوری مامبو رو هم بدون مشکل تجربه خواهید کرد و لذت خواهید برد ;)
یه کار دیگه ههم میتونین بکنین .. 2 شبیه ساز رو نصب کنین و وقتی میخواین از easyphp استفاده کنین appserv رو stop و وقتی میخواین از appserv استفاده کنین easyphp رو stop ;) ممنونم حسین جان از پیشنهادت :)
شما میتونید از دو شبیه ساز روی یک سیستم استفاده کنید!
فقط باید port جداگانه ای برای هر کدوم در نظر بگیرید
مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه appserv و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه easyphp
مامبو هم با easyphp زیاد سازگار نیست.
[quote author=رادمهر link=topic=4570.msg27905#msg27905 date=1170879438]
شما میتونید از دو شبیه ساز روی یک سیستم استفاده کنید!
فقط باید port جداگانه ای برای هر کدوم در نظر بگیرید
مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه appserv و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه easyphp
مامبو هم با easyphp زیاد سازگار نیست.
[/quote]
رادمهر جان از پیشنهاد شما خیلی ممنونم و اگر عملی بشه گره کارم باز میشه. فقط یه سوالی بصورت پیش فرض easyphp حتما روی port 80 هستش اما چطور می تونم appserv را طوری تنظیم کنم که روی port 81 کار بکنه و همزمان بتونم هم سایت نیوک رو روی easy php داشته باشم و هم سایت مامبو رو روی appserv (راستی شما مطمئن هستید که اینطوری نیازی به stop کردن یکی و start دیگری نیست و همزمان امکان استفاده هستش دیگه؟)
ضمنا چطور می توانم بر روی appserv آی پی سرور رو تعریف کنم تا کاربران با مراجعه به اون آدرس سایت رو ببینند. در easyphp یه فایلی به نام httpd.conf داره که این امکان رو به میده که به اینصورت شماره آی پی رو براش تعریف کنی : Listen 127.0.0.1:80 اما در همین فایل در برنامه appserv این کد به چشمم نخورد آیا راه دیگری داره؟ چطور می شه اینکار رو انجام داد؟