سلام نمیدونم به چی دس زدم یه هو ویرایشگرم انیجوری شده لطفا کمک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام گزینه های قسمت بالای ویرایشگر از بین رفته خواهشا کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نمیدونم به چی دس زدم یه هو ویرایشگرم انیجوری شده لطفا کمک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام گزینه های قسمت بالای ویرایشگر از بین رفته خواهشا کمک کنید
سلام
وارد تنظیمات کلی سایت بشوید و ویرایشگر را ببینید روی چه حالتی تنظیم شده است !
همچنین وارد مدیریت پلاگین ها شوید و پلاگین editor-tinymce را باز کنید و ببینید روی چه پارامتری از ویرایشگر قرار گرفته است ! و آیا اصلاً فعال هست !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
والله این دو عکس از تنظیمات کلی و پلاگین نمیدونم حالا درست هست یا خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لطفا صبور باشید و از ارسال پست اسپم خودداری کنید
این افزونه ویرایشگر جدید :
در تنظیمات کلی سایت / ویرایشگر رو بر روی tyni MCE بزارید یا اگه افزونه فوق رو نصب کردید بیاید به همین مسیر رو CK-EDITOR بزارید !
مشکل رفع میشه
موفق باشید
اقا روی tyni MCE هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی اون المانهای مجاز رو از توش برداشتم فکر کنم برا یهمین اینجوری شده
حالا نمیدونم مجازها چی هستند ک دوباره بزارم توش
اقا مشکل حل شد
مرسی
دوست عزیز ارسالهای اسپم شکل شما حذف شد !
در صورت تکرار با شما برخورد خواهد شد ! من امروز از شما نزدیک به 15 ارسال رو به این شکل حذف کردم ! اینبار با شما برخورد خواهد شد.
منظور از تنظیمات کلی، تنظیمات کلی جوملا بود ! شما اشتباه رفتید و تصویر قرار دادید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست