با سلام
به هاست یکی از سایت های دسترسی ندارم و فقط یوزر و پسورد ورود به مدیریت جوملا رو دارم.
می خواستم بپرسم آیا راهی است که از مدیریت جوملا به سورس قالب سایت و ماژول دسترسی پیدا کرد و اونها رو روی یه سایت دیگه نصب کنم.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
به هاست یکی از سایت های دسترسی ندارم و فقط یوزر و پسورد ورود به مدیریت جوملا رو دارم.
می خواستم بپرسم آیا راهی است که از مدیریت جوملا به سورس قالب سایت و ماژول دسترسی پیدا کرد و اونها رو روی یه سایت دیگه نصب کنم.
با تشکر
سلام
اگر میتوانید کامپوننتی نصب کنید راهی خواهد بود ! اگر نمیتوانید این امکان بصورت ساده نیست ! :)
کامپوننت مدیریت فایلهای حرفه ای اینکار را میتواند برای شما انجام دهد تا فایلها را بردارید ! دیتابیس رو هم با یک کامپوننت بکاپ گیر از دیتابیس میتونید تهیه کنید !
البته الان دوستان دیگه ای هم هستن که میان راه های خارق العاده دیگه بیان میکن ! خیلی دوست دارن اینکار رو برخی :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
آقا کامپوننت می تونم نصب کنم، اما از دیتا بیس نمی تونم بکاپ بگیرم.
حالا این کامپونت رو برای جوملا 1.5 از کجا می تونم پیدا کنم؟
از کامپوننتهایی که از دیتابیس بکاپ تهیه میکنند و به ایمیل ارسال میکنند استفاده کنید ! در سایت افزونه های جوملا فارسی دو نمونه معرفی شده است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام،
در افزونه های جوملا چیزی پیدا نکردم !!
اگه امکانش است، اسم کامپوننت رو بگید پیداش می کنم.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
با سلام،
با این افزونه کار کردم، اما دو تا مشکل داشتم که برای ارسال به email آدرس ایمیل رو کجا باید وارد کنم که بک آپ گرفته شده به اونجا send بشه و دوم اینکه اگه بخوام فقط از چند تا ماژو و کامپوننت بک آپ بگیرم چه مار باید کرد.
با تشکر