با سلام
من میخوام قالبی با موضوع نمایندگی سایپا در صورت امکان و یا حداقل نمایندگی ایران خودرو که فایل ها و عکس هاش قابل تغییر باشه و یا سایتی با طراحی خودرو و اتومبیل داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من میخوام قالبی با موضوع نمایندگی سایپا در صورت امکان و یا حداقل نمایندگی ایران خودرو که فایل ها و عکس هاش قابل تغییر باشه و یا سایتی با طراحی خودرو و اتومبیل داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
سلام
آدرسشون رو میشه بفرمایید !
فکر نمیکنم قالبشون عیناً باشه اما شاید بتونم قالب مشابه بهتون پیشنهاد کنم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ادرس سایت من
با سلام .
عبارت بسته نصبی نمایندگی خودرو را در نت سرچ کنید به نتیجه های خوبی دست پیدا خواهید کرد .
موفق باشید .
با سلام
من بسته نصبی ایران خودرو رو پیدا کردم و دانلود کردم فقط طریقه نصبشو بگید چون از طریق برنامه جوملا و نصب و مدیریت ماژول ها و .... نصب نمیشه و ارور میده فایل نصبی پیدا نشد
نصبش شبیه به جوملاست دوست عزیز .
بسته نصبی هست .
خودتان کمی تلاش کنید .
در همان تایپیکی که دانلود کردید مشکلات مطرح شده است.
بسته نصبیش هم از طریق مدیریت فایل هاست و هم از طریق خود سایت مدیریت جوملا نصب نمیشه آقا شما یه کاریش بکن خیلی مهمه!!!!! ماشین چیزی خواستی در خدمتتیم
اتفاقا هم قصد خرید ماشین از سایپا را داریم . کی مزاحم بشیم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan-8 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز بنده اصلا نمی دانم مشکل شما چی هست ؟ دقیق بفرماید تا بتوانم کمک کنم .
اون فایل sql که در همان پست صفحه دوم دوستان گذاشتند را جایگزین فایل sql فعلی کردید ؟
موفق باشید .
مشکل همین جاست که من وقتی فایل رو دانلود میکنم در اون قسمت فایل sql نمیبینم
دوست عزیز در پست 16 یک فایل قرار داده شده است . ان را دانلود کنید و ادرس جیاگزین کردن فایل هم گفتن . به اون ادرس بروید و فایل را جایگزین کنید مشکل حل میشود .
موفق باشید .