سلام تنظیمات ایمالمو این زیر گزاشتم
پوشه components/com_contact پاک کردم و از نسخه قبلی جوملا (2.5.1) 1 کپی گرفتم و جایگزین کردم
[
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام تنظیمات ایمالمو این زیر گزاشتم
پوشه components/com_contact پاک کردم و از نسخه قبلی جوملا (2.5.1) 1 کپی گرفتم و جایگزین کردم
[
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
پاسخ خالی مجاز نمی باشد. یعنی چی ؟
کجا این پیغام به شما داده میشه ؟
مشکل شما دقیقاً چی هستش ؟ توضیح بدید تا بشه راهنماییتون کرد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام . وقتی در وب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارسال تماس انجام میدم با وجود اینکه همه فیلد ها کاملا پر هستند بد از گزینه ارسال میگه پاسخ خالی مجار نمیباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یه مشکل جدید هم دارم که وقتی اقدام به تماس میکنم هر چیزی که بنویسم رو فیلد های اون تماس میمونه
مثلا اگه بجای نام بنویسم "مممم" هرکس بعد تز من وارد بشه همین نام رو روی فیل میبینه که پاک هم نمیشه مگر اینکه منو رو پاک کنیم و از اول بسازیم
پاسخ خالی مجاز نمیباشد!!
save شدن کلمات بعد از ارسال ایمایل!!
میخوام یه نسخه از ایمایلی که بازدید کننه میفرسته به ایمایل سایت ، به یکی دیگه از ایمایل هامم سند بشه.
اگه ممکنه یه ماژول هم واسم لینک کنیئ ( به غیر از Jcomment) که زیر مطالب بزارم واسه پاسخ به آن مطلب ... از jComment استفتده میکنم ... تنظیم ارتفاعش بهم ریخته....
~~~~~~~
i feel good if you Like Me Death
اگه ممکنه یه ماژول هم واسم لینک کنیئ ( به غیر از Jcomment) که زیر مطالب بزارم واسه پاسخ به آن مطلب ... از jComment استفتده میکنم ... تنظیم ارتفاعش بهم ریخته....
کسی نیس بگه چقدر دیگه باید اینجا منتظر جواب بمونم؟ فسیل شدم
از تاخیر بوجود آمده پوزش میطلبیم:g:
بفرما عزیز؛شما افزونه ها رو در جوملا جهانی سرچ کنی خیلی زودتر به جواب میرسی.
موفق باشی.
خوب دمت گرم کاربر کوشای عزیز - این مشکل پاسخ خالی مجاز نمیباشدو چجوری حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:bc:
دوست عزیز در معمولا این پیام زمانی رخ میده که شما یک فیلد که الزاما می بایست پر بشه رو پر نمیکنید.لطفا دقیق تر مشکلتون رو بیان کنید یعنی در کدوم قسمت این خطا رخ میده تا عرض کنم خدمتتون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alonedarki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
معمولا در جوملا 2.5 فیلد اجباری که پرنشده باشه با رنگ قرمز High light میشه.
موفق باشید
سریع و خلاصه میگم . وقتی اکانت میسازم موقه ارسال ایمایل میگه پاسخ خالی مجاز نمیباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی فرم تماس با ما رو پر میکنم و ارسال رو میزنم که یه ایمایل به مدیر بزنم میگه پاسخ خالی مجاز نمیباشد
چند تا پست دیگه بود که گفتن پوشه components/com_contact رو پاک کن دوباره از جوملا کپی پیست کن ... بازم همون پیغام رو میده
اینم تنظیمات ایمایلم
که همش ok است
-------------------
اگه ارسال ایمایل رو میشه با یه افزونه حل کرد بگین چکار کنم کجا برم بگیرمش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم آدرس وب سایتمه
اگه خواستی بگو واست یوزر بسازم
متاسفانه در این مورد سواد بنده به جایی نمیرسه لطفا منتظر ارسال پاسخ از سوی دوستان باشید.:idk:
یاحق