سلام
چیکار کنم اسلایدر سایتم از با لا و پایین تراز بشه؟
یعنی میخوام که اون پس زمینه طوسی رنگ دیده نشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چیکار کنم اسلایدر سایتم از با لا و پایین تراز بشه؟
یعنی میخوام که اون پس زمینه طوسی رنگ دیده نشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
دوست عزیز اسم اسلایدرتونو نمیدونم.ولی توی تنظیماتش باید اندازه اسلایدر داشته باشه.به منوی افزونه ها برین و از اونجا مدیریت ماژول ها رو انتخان کنین و روی اسم اسلایدرتون کلیک کنین . در تنظیمات اونجا باید عرض و ارتفاع اسلایدر قابل تنظیم باشه . بصورت دستی (یعنی تغییر اندازه عرض و ارتفاع و زدن دکمه ذخیره و رفرش صفحه مرورگر) به اندازه دلخواه برسین.البته حتما اساتید میتونن اندازه دقیق تری به شما بگن.من که غیر حرفه ای هستم از این راه استفاده می کنم :d
ویرایش : یه کار دیگه هم میتونین بکنین که حرفه ای تر هستش و کار تمیزتری هم میشه اگه بخاین اون رنگ خاکستری زیر اسلایدر نباشه.از توی کدای قالب اوم رنگ خاسکتری زیر رو بردارین . که البته این یکیو من بلد نیستم و بهتره بزرگترا نظر بدن :)
طفه یکی منو دقیق راهنمایی کنه که چطور میتونم اون کادر خاکستری رنگ زیر اسلایدر رو بردارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط carsworld.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]