-
حذف کادر و حاشیه قالب
با سلام،
در قالب سایت من یک سری کادر و حاشیه وجود داره که در شکل زیر با رنگ قرمز نشان داده شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خواستم بپرسم جچوری می تونم این کادر ها رو پاک کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر.
-
سلام دوست عزیز سایتت که خیلی خوبه نیازی به حذفش نیست ولی اگه بخوای حذف کنی توی پوشه قالبت اون عکسهایی رو که دورش خط کشیدی رو پاک کن دیگه نمایش داده نمیشه راستی یه سوال سه تا عکس بالا گذاشتی که وقتی میری روش نوشته میاد بالا میشه بگی از چه افزونه یا ماژولی استفاده میکنی ممنونم
-
با سلام،
ممنونم، منظورتون پوشه قالب در هاست هستش؟
اگه اونه، دارم می گردم ولی فعلاً چیزی پیدا نکردم.
اون ماژول هم "اسلاید روی تصویر" هستش، اگه پیداش کردی که هیچی،
اما اگه خواستی ترتیبی بده که برات ایمیلش کنم.
با تشکر.
-
سلام شما خیلی آقایی میشه بگی از کجا دانلود کردی اینم ادرس ایمیل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برام ایمیل کنی و ادرس دانلودش رو بزاری یه دنیا ممنونت میشم مرسی
-
شما به جای اینکه توی هاست دنبال عکس ها باشی قالب رو دانلود کن بعد توی کامپیوتر دنبالش بگرد خیلی راحت تره میشه راحت پیدا کنی خلاصه من در خدمتم
-
همین کار رو کردم ولی هنوز پیدا نکردم. اون هم ایمیل می کنم الان. لینکه دانلودشو ندارم.شاد باشی.
-
با سلام،تو قالب چیزی پیدا نکردم.فکر می کنم که با کد نویسی باشه.اگر کسی اطلاعی داره ممنون می شم از راهنمایش.با تشکر.