پاسخ : قرار دادن كپي رايت
تو انجمن سرچ کنید!
چندین بار مطرح شده!
واي چه سريع جواب داديد :D :D :D :D :D
اخه من چيزي كه به ذهنم مي رسه اينه كه اينو سرچ بزنم
قرار دادن كپي رايت
يا
copy right گذاشتن
نمي دونم چي رو ديگه سرچ بزنم كه مرتبط با موضوع من باشه !!!
این تاپیک کمکت میکنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
سلام
اون لینکی که گذاشته بودین رفتم
ولی میگفت شما مجاز به دیدن نیستین محدود هستین
چرا؟
[quote author=Hichkas_AJ666 link=topic=4608.msg59295#msg59295 date=1200497911]
سلام
اون لینکی که گذاشته بودین رفتم
ولی میگفت شما مجاز به دیدن نیستین محدود هستین
چرا؟
[/quote]
این موضوع مال 11 ماه پیش هستش معلومه ممکنه لینکش حذف شده باشه!
برای تغییر کپی رایت فایل footer.php در پوشه include را تغییر دهید
واقعا ممنونم خیلی زیاد....
فقط میخوام لطف کنید بگید که این فایل index.php کدومش منظورتونه؟ تو کدوم پوشه هست.
ازینکه با این سایت و شماها آشنا شدم خیلی خوشحالم.
سلام
ببینید دو حالت وجود داره، یکی اینکه از قالب های پیش فرض مامبو استفاده میکنید که این قالب ها کپی رایتشون رو از footer.php در پوشه include میخونن و در صورتی که شما این فایل رو ویرایش کنید در تمام قسمتها ( قسمت کاربری و مدیریت و ... ) اون تغییری که میدید اعمال میشه و در صورتی که بخواید فقط این تغییرات در بخش کاربری اعمال بشه باید تغییراتی رو که میخواید در فایل footer.php در فولدر قالب اعمال کنید و بعد مسیر خوندن فایل فوتر رو در فایل index.php عوض کنید، یعنی مسیر include/footer.php/ رو در فایل index.php قالب به مسیر footer.php/نام قالب مورد نظر/templates/ تغیر بدید
و حالت دوم اینکه شما از قالبی به جز قالب های پیش فرض مامبو استفاده میکنید و این قالب ها کپی رایتشون رو مستقیما از فایل footer.php داخل فولدر قالب میخونن و شما میتونید تغییراتتون رو در این فایل اعمال کنید و بعد از ذخیره اون شاهد تغییراتی که دادید در قسمت کپی رایت قالب باشید
حالا من یه سوال دارم، آیا با تغییرات در یه قالب رایگان میتونیم کپی رایت اون رو عوض کنیم ؟ ( فقط کپی رایت قالب رو و نه نرم افزار مامبو رو یعنی مثلا زیر قالب بزنه دولوپد بی سووووت و مامبو فری سافت ور و ... )
سلام وقت بخیر
بله میدونم که این تغییرات ظاهری و اصلش که همون مامبو و مامبو لرن باشه هست من فقط محض اینکه یاد بگیرم سوال میکنم.
من الان مامبو 4.6.2 رو روی لوکال نصب کردم پایین صفحه دو خط وجود داره که کپی رایت رو نشون میده ..
من از طریق footer.php تو includes تونستم خط دوم رو عوض کننم ولی خط اول رو هرر جا رفتم نشد...
در ضمن تو صفحه administrator که میرم اونجا اصلا هیچ تغییری نکرد حتی همون خط دوم که تو صفحه اصلی تغییر دادمش.
این مشکلم حل شه و یاد بگیرم خیالم راحت میشه اگه لطف کنین حل کنین که برادری کردین در حق من.
یا علی
اگر فایل footer.php را تغییر دادید و کپی رایت هنوز باقی است ، این بدین معنی است که کپی رایت در قالب به کار رفته است. برای حذف این کپی رایت قالب را ویرایش نمایید!