-
عوض نشدن نام سایت
سلام
من اخرین نسخه جوملا یعنی 2.5 را نصب کردم
اما وقتی در قسمت تنظیمات کلی ، نام سایت را از "جوملا 2.5 مزین به نام امیر کبیر" به نام دلخواه ام تغییر می دهم ، هر 2 نام با هم می ایند
یعنی هم نام دلخواه من می اید و هم نام پیشفرض(جوملا 2.5 مزین .....)
چکار کنم
یکی از دوستان گفت مشکل از این نسخه جوملاست
در ضمن
در ویرایش قالب هم چیزی پیدا نکردم
-
سلام
دوست عزیز مراحل زیر رو طی کنید (درضمن لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید این مشکل چندین بار بحث شده)
مدیریت منو - منوی اصلی - صفحه اصلی رو ویرایش بزن
در بخش تنظیمات پیشرفته - نام سایت رو هر جی دوست دارید بزارید
موفق باشید
-
موفق باشید:o
-
سلام دوستان من می خوام سایتم درست بشه یعنی ادرسش بشه این
spotlight.ir
الان اسمش اینه چیکار کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
یعنی روی لوکال !!!
خوب بیار رو هاستت درست بشه دیگه
این اسم سایتت
“Better Than The Book”
-
ببخشید من تازه وارد هستم ونمی دونم باید چیکار کنم توی کتاب جوملا هم چیزی در این مورد ندیدم، من از داخل کنترل پنل که وارد نمایش سایت میشم امیر کبیر را میاره، من گفتم دوست دارم ادرس سایتم بشه این
spotlight.ir
ولی الن از داخل کنترل پنل می رم بالا تو مرورگر می نویسه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیکار کنم این عوض بشه خواهش می کنم یه توضیح بدهید خیر می بینید.
-
سلام دوست عزیز
یک واضحتر توضیح میدید مشکل چیه و قراره چی بشه
موفق و پیروز باشید
-
مشکل من این که می خوام سایتم درست بشه ،فعال بشه من از تو بخش کنتر پنل وارد سایت می شم این را می نویسه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیکار کنم که این یکی را بالای مرورگر بنویسه وهمیشه با این ادرس وارد سایت بشه spotlight.ir ، خواهشا توضیح بدهید چه طوری باید این را تعغیر بدم که به هرکسی خواستم بگم وارد این ادرس بشه spotlight.ir نه ادرسی که بالا نوشتم،ممنون میشم به من یاد بدهید
-
خوب الانم ما همون دامین و بزنیم وارد سایت شما می شود دیگه درسته ؟!
-
بله اگه این را بزنید وارد میشید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی من دوست دارم بشه اینspotlight.ir چیکارر کنم.