سلام من می خوام لینک انجمنم رو در قسمت منوی اصلی بزنم یعنی توی منو نوشته باشه انجمن و وقتی روش کلیک میکنن برن توی انجمن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من می خوام لینک انجمنم رو در قسمت منوی اصلی بزنم یعنی توی منو نوشته باشه انجمن و وقتی روش کلیک میکنن برن توی انجمن
راستی عنوان سایت هم جوملا 2.5 فارسی مزین امیر کبیر هست کهمیخوام برش دارم و اسم سایت خودم باشه چی جوری میشه برش داشت
سلام
1- یک منو از نوع آدرس خارجی ایجاد کنید و لینک مربوطه رو در قسمت لینک بنویسید.
2- منوی اصلی > خانه > انتخاب های نمایش صفحه > عنوان صفحه مرورگر
موفق باشید
راستی عنوان سایت هم جوملا 2.5 فارسی مزین امیر کبیر هست کهمیخوام برش دارم و اسم سایت خودم باشه چی جوری میشه برش داشت
میخوام این آدرس داخلش باشه forum.p30world4u.com وقتی با آدرس خارجی میزنم لینک اینجوری میشهp30world4u.com/forum.p30world4u.com
خراب میشه راهی براش سراغ ندارید
سلام
پاسخ منو دوباره با دقت مطالعه کنید هر دو مشکل رو بیان کردم.
لطفا قبل از ارسال تاپیک در انجمن جستجو کنید ، این مشکل شما بارها در انجمن مطرح و پاسخ داده شده
موفق باشید
داداش حواست هست من زدم درست نشد
اون آدرسی که شما می خوان بشه با sub domain ایجاد می شه و ربطی به لینک خارجی نداره.
sub domain رو سرچ کنید، متوجه می شید.
شاد باشید.
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط deragonpc [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حل این مشکل ، پشت آدرس بزنید: http://
برای برداشتن عنوان هم باید به مدیریت منو ها > منو اصلی بروید. سپس در پارامتر ها > انتخاب های نمایش صفحه تنظیم کنید.
یا علی