مشکل در مدیرت افزونه بخش اخطارها
با سلام
من مشکلی برام پیش اومده که قبلیش حل شد و الان هنوزم ادامه داره
مشکل از بخش الحاقات قسمت اخطارهاست این اخطارها باعث شده هیچ کدوم از تنظیمات قابل ذخیره سازی نباشه پست قبلی من با این
آدرس که جواب داده شد موضوع اول رو حل کرد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مجبور شدم گزینه انستالیشن رو دستی حذف کنم ولی الان با این اخطارها روبرو هستم که حتی کوچکترین چیزی در در بخش تنظیمات کل رو قبول نمیکنه
بخصوص وقتی اسم سایت رو میزنم هر کدوم از گزینه های سیو یا سیو و خروج رو میزنم با این اخطار مواجه میشم
نمی تواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد
اینها از بخش اخطار موجود بود
پوشه موقت تنظیم نشده است
پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد
پوشه نگه دارنده موقت فایل ها دارای دسترسی قابل نگارش نمی باشد و یا اصلا وجود ندارد
پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '/home/gorohnews/domains/gorohnews.com/public_html/tmp' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد
اندازه آپلود php از اندازه post بیشتر است.
مقدار برای upload_max_filesize در فایل php.ini بیشتر از متغیر post_max_size . post_max_size متغیر در اینجا اولویت دارد و درخواست مسدود شده بزرگتر از آن است.به طور معمول این یک تنظیم غلط در سرور آن هم در زمان سعی در افزایش حجم آپلود است. لطفا مقدار upload_max_filesize را افزایش دهید تا حداقل با متغیر post_max_size مطابقت نماید یا برعکس
ممنون میشم یکی از دوستان بهم کمک کنه لطف بزرگی می کنید که وقتتون رو میذارید خدا خودش حافظ شما و سلامتیتون باشه