با سلام و خسته نباشي
در مرحله اولين نصب جوملا 2.5.6 در لوکال xampp 1.8.0 بعد از انتخاب زبان مورد نظر بر روي دکمه ادامه کليک نمودم اما کار نمي کند، يعني به مرحله دوم نمي تواند ادامه دهد. مشکل از کجاست؟ ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشي
در مرحله اولين نصب جوملا 2.5.6 در لوکال xampp 1.8.0 بعد از انتخاب زبان مورد نظر بر روي دکمه ادامه کليک نمودم اما کار نمي کند، يعني به مرحله دوم نمي تواند ادامه دهد. مشکل از کجاست؟ ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
دروود
زمپ ران شده ؟ ارری ندارید ؟ اپاچی در حال کار کردن هست ؟
یک مورد دیگه مثل مامبو تست کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر ؟!
پیشنهاد میکنم از ومپ استفاده کنید
در پناه ایزد
بله همه چیز فعاله مشکلی نیست نرم افزار های wampp و appserv هم نصب کردم هیچ فرقی با xampp ندارند و مرورگرهای فایرفاکس و کروم هم امتحان کردم کار نکرد. و آخرین ورژن جوملا از سایت جوملا فارسی دانلود کردم بازهم نشد. نمی دانم مشکلش چیه؟
در ضمن اکسپلورر هم با ست کردن شماره پورت xampp سایت نصب جوملا بالا نمیاد!
برنامه های تحت شبکه چیزی نصب دارید ؟
سیستم شما به شبکه ای متصل است ؟
یا از ای پی استفاده میکنید برای اتصال به اینترنت ؟
در پناه ایزد
سلام
من نیز این مشکلو داشتم یکی منو راهنمایی کرد در داخل مدیریت یک گزینه را فعال کردم مطمئن هستم فقط نمیدونم کجا
الان دنبالش میگردم پیدا کردم خبر میدم
موفق باشید
بله تخت شبکه در داخل شرکت است البته با تغيير شماره پورت در فايل زمپ در تنظيمات فايرفاکس و يا کروم با آي پي 127.0.0.1:8080 ست کردم که از آي پي شبکه و اينترنت جدا بشه ولي اثر ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mra7573 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا نتونه نصب شه چطور ميشه در داخل مديريت جوملا تنظيم کرد؟
بهر حال منتظر خبرتون هستم
موفق باشيد