کمک به یک تازه وارد و مبتدی
دوستان دروود بر شما
من تازه وارد فضای جوملا شدم و برای اولین بار جوملا رو روی هاستم نصب کردم
تقریبا از طراحی هم چیزی بلد نیستم جز مقداری کار یا فتوشاپ و این چیزا
الان روی لوکال هاستم جوملا 1.5 نصب هست و مطالب پیش فرض خود جوملا رو روی عدم نمایش گذاشتم و یه متنی رو خودم با word روی صفحه اصلی گذاشتم ولی خوب حالا سایتم خیلی کار داره و چنتا سوال دارم :
فقط قبلش بگم لطفا خیلی خیلی مبتدیانه و سطح پایین توضیح بدین ممنون :
1- در ابتدا چطوری میتونم یه لوگو یا یه عکسی رو جایگزین اون لوگوی جوملا (favicon) بکنم ؟؟؟ دیدم که جایی گفته بودن به فلان آدرس برین و یه عکس با این فرمت favicon.ico در اونجا قرار بدین ... این فرمت رو از کجا بیارم ؟؟؟ یعنی یه عکسی حالا هرچی رو تغییر نام بدم به این فرمت و این اسم ؟؟؟؟ و در ضمن کمک کنید که در کجا باید کپی کنم و کلا چجوری این کار رو باید بکنم ؟؟
2- اون عکس جوملا که بالای صفحه اصلی سایت هست که مخصوص جوملا هست و فکر کنم بهش میگن هدر از کجا باید عوض کنم با عکسی که خودم دارم و باید سایزش رو چطور تنظیم کنم و عکسی که میسازم با فتو شاپ باید چه سایزی باشه ؟؟
3- اگه بخوام قالب سایتم رو عوض کنم میدونم که باید برم به قسمت مدیریت قالب و بعد نصب و آپلود کنم ولی برای من یه اروور میده که فایل منتقل نشد و از این حرفها ... این به خاطر اینه که حجم هاست من کم هست ؟؟؟ 50 مگ حجم هاستم هست و ممنون میشم کمک کنید
4- من چطوری میتونم یه قسمتی برای چت آنلاین روی سایتم بزارم که وقتی یکی توش چیزی مینویسه برام به صورت ایمیل بیاد و من همون لحظه متوجه بشم و جواب بدم ؟؟؟ چون من همیشه روی موبایلم ایملیم بالاست و اصلا همچین سیستم آنلاینی هست یا نه ؟؟
فعلا همین موارد برای ابتدای کار برام خیلی مهمه و ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر از همخه دوستان و اساتید