درود بر دوستان!
من می خواستم بدانم که چطور می شود تصاویر چند بعدی که با 3D max ایجاد شده اند را در وب سایت نمایش داد.به طوریکه کاربر بتواند تصویر را بچرخاند و از زاویه های مختلف آن را ببیند و روی آن زوم کند
آیا در جوملا هم امکان چنین کاری وجود دارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر دوستان!
من می خواستم بدانم که چطور می شود تصاویر چند بعدی که با 3D max ایجاد شده اند را در وب سایت نمایش داد.به طوریکه کاربر بتواند تصویر را بچرخاند و از زاویه های مختلف آن را ببیند و روی آن زوم کند
آیا در جوملا هم امکان چنین کاری وجود دارد؟
آره منم دیدم میشه محصول رو 360 درجه چرخوندو نگاش کرد مثل بازی های کامپیوتری وقتی میخای ماشین بخری / این یه بحث هست که نمیدونم به چه صورت هست و یه بحث دیگه داریم که میشه عکس رو توی 180 درجه جرخش داد که با فلش هستو تو نت فراوون
اون ماژولی که دوستمون اشاره کردند اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر شما تمایل دارید از object هایی که با 3dmax ایجاد کردید در جوملا استفاده کنید اونو به یک فرمت قابل فهم برای جوملا باید convert کنید
من موفق نشدم دموی آن ماژول را ببینم.گویا فایل فلش دارد که اجرایش مشکل داشت. برای شما نمایش می دهد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تنها فرمتی که به نظرم می رسد، فلش می باشد.
شما چه پیشنهادی دارید؟
در مدریت رسانه های جوملا فایلهای که پشتیبانی میشوند میتونید استفاده کنید :
فرمت های رایج فایلهای صوتی و تصویری و فلش و swf و تصاویر و متنی
میتونید در جوملا استفاده کنید . دمو برای من نمایش داده میشه .