-
دیتابیس در یوگیگ
سلام من تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هاست رایگان دارم
سایتم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من جوملا رو نصب می کنم درپایگاه داده نمی دونم چی بنویسم لطفا راهنمایی کنید
:confused::confused:
-
سلام
لطفاً از عناوین مناسب برای تاپیک هاتون استفاده کنید!
پنل مدیریتی وب سایتتون چیه؟
موفق باشید
-
-
cpanel میده؟:confused:
نام هاست رو localhost یوزر پس رو که از قبل باید ایجاد کرده باشید و نام دیتابیس ایجادی
البته cpanel یه پلاگین داره برای جوملا اگه نصب باشه البته برای نصب آسان جوملا بگردید شاید باشه
-
گویا این سرویس دهنده غیر فعال است. برای آموزش نصب جوملا به لینک زیر مراجعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
در تکمیل صحبت اساتید بزرگواری چون میلاد و نوین فرد عزیز و بقیه دوستان باید عرض کنم که :
فیلم آموزش نصب جوملا بر روی هاست رایگان در XZN.ir قبلا ساخته شده در تاپیک زیر (آخرین صفحه فکرکنم) می تونید دانلود و استفاده کنید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نکته ای رو که باید بگم : پنل مدیریت هاست رایگان xzn.ir و ugig.ir یکی هستند !
نکته خیلی مهم : در هاست رایگان hostname رو نباید بزارید localhost ، (توی فیلم مشخصه) باید بزارید mysql.ugig.ir (توی فیلم واضح زوم شده و مشخصه دقت کنید مشکلی پیش نمیاد!
موفق باشید