سلام دوستان عزیز هاست دانلود رایگان از کجا میتونم پیدا کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز هاست دانلود رایگان از کجا میتونم پیدا کنم
سلام،
موارد هاست رایگان زیاد هست، کافی هست در اینترنت جستجو کنید. البته این هاست ها هیچ کیفیت و پشتیبانی ندارند.
هاست دانلود که شما میفرمایید یه چیزه دیگست میتونید همینو جستجو کنید ببینید چی هست خلاصه بگم برای فقط دتانلود بکار برده میشه نه میزبانی سایت / رایگان هم نمیشه به هیچ وجه / حالا اگه بیشتر توضیح بدید چی میخواید شاید بتونیم کمکتون کنیم
سلام
در تکمیل صحبت های دوستان باید عرض کنم که :
برای دانلود می تونید از هاست های رایگانی همچون xzn.ir ، ugig.ir و ... استفاده کنید
هاست دانلود هزینه ای ماهانه داره ، که فقط برای آپلود کردن فایلهای شما بکار میره و نمیشه روش سیستم مدیریت محتوی نصب کرد ! نه دیتابیس داره و نه چیز دیگری !
برای خرید هاست دانلود هم از طریق پیام خصوصی درخدمتتون هستم !
موفق باشید
این ها که فرمودید پنل مدیریتی مناسب دارن؟ در غیر این صورت طبق معمول در حد تست هم ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ugig.ir فعال هست؟
سلام
دوست عزیز پنل هاست دانلود کنترل پنل دایرکت ادمین هست !نقل قول:
این ها که فرمودید پنل مدیریتی مناسب دارن؟
اما هاست های رایگان نه !
موفق باشید
منظور من رو متوجه نشدید
بحث اینجاست که هاست رایگان هیچ کمکی به شخص نمیکنه، من عملا هیچ استفاده ای نتونستم تا حالا از هاست رایگان داشته باشم. بحث هم روی پنل مدیریتی هست
وقتی بابت پنل ماهیانه هزینه پرداخت بشه رایگان داده نمیشه
2000 و 20000 فضا هم مفت به آدم نمیدن یه جای کار میلنگه دیگه!
مشکل شما همینه دیگه ! بابت پنل نمایندگیشون هیچ پولی نمیدن :d خیلی وقت پیش یکی از دوستان گفت 100 گیگ رو رایگان میگیرن و سایت میزنن و پول تبلیغات و ... رو میخورن همین:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط joomhost.net.co [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس بدون هزینه ، درامد کسب میکنند :d
موفق باشید دوست عزیز
من به شخص باز کننده تاپیک دارم توضیح میدم نه شما، شما خودت استادی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لوپ کلام هایت رایگان آشغاله! عجیبو غریبه! وقت تلف کردنه! تجربه تلخه!
بله ، با حرف شما موافقم
هاست رایگان فقط برای تست اولیه و یادگیری CMS ها به نظرم (برای شروع تازه واردها به این عرصه) خوب هست
برای اینکه یک سایت حرفه ای داشته باشید باید هاست لینوکس ایران یا خارج رو تهیه کنند !
و اگه سایت خدمات دانلود رایگان نرم افزار دارند برای دانلود بهترین گزینه هاست دانلود هست زیرا مثلا هزینه 10 گیگ ماهانه 20 هزار تومن (ارزان و به صرفه) + سرعت سرور بالاتر هست ! (اینم مزایای هاست دانلود و تفاوت آن با هاستهای دیگر)!
در کل به نظر من و دوست خوبمون جناب آقای joomhost.net.co دور هاست رایگان رو خط بکش - وقت تلف کردنه:ghelgheli:!
موفق و پیروز باشید