کنار ادامه مطلب یه عکس کوچولو فلش هست میخوام تغییرش بدم ولی هر چی گشتم ندونستم کچاست دوستان کسی میدونه کمک کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
کنار ادامه مطلب یه عکس کوچولو فلش هست میخوام تغییرش بدم ولی هر چی گشتم ندونستم کچاست دوستان کسی میدونه کمک کنه
سلام،
اگر به صورت مستقیم تصویر در HTML صفحه نباشد، معمولا به صورت background در CSS هست. با استفاده از Firebug به راحتی می تونید محلش رو پیدا کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا من نتونستم میشه خودتون بگین کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک صفحتون رو بزاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت بصورت لوکال هستش میشه از روی یه سایت جوملایی نگاه کنید و بگید مرسی
با فلش قرمز مشخص کردم خواهشا بگین چطوری باید عکس رو عوض کرد و یا بصورت دکمه درآوردش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اگر با firebug یا inspect Element در کروم آشنا شید فکر می کنم براحتی بتونید مکان فایل css که باید تغییر کنه رو پیدا کنید
یا اگر team viewer دارید آیدی یاهو من amirsam_1 رو ادد کنید
شما که الان داری از جوملا استفاده میکنی از روی جولای خودتون یه راهنمایی بفرمایید ا تغییر بدم مرسی
در حال حاضر روی قالب های من همچین چیزی نیست متاسفانه
اما شما براجتی با firebug می تونید پیداش کنید