سلام
خروجی ار اس اس سایت من فقط مطالبی رو که در صفحه اصلی سایت قرار میگیره نشون میده.
برای حل این مشکل باید چه کار کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خروجی ار اس اس سایت من فقط مطالبی رو که در صفحه اصلی سایت قرار میگیره نشون میده.
برای حل این مشکل باید چه کار کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام،
شما می تونید یک منو از کل مجموعه هایی که می خواهید در فید قرار گیرند ایجاد کنید و سپس سگمنت &format=feed&type=rss را به آدرس آن صفحه و منو اضافه کنید. در این صورت فید کلی سایت شما ایجاد می گردد.
من درست متوجه نشدم
یعنی مثل این ادرس زیر:؟
اگه منظورتون همینه که این شبیه ار اس اس نیست!
نه چیزی شبیه به این:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان متوجه شدم
ولی حالا مشکل این هست که ار اس اس فقط مطالبی رو نشون میده که واقع در همون مجموعه باشنن و زیر مجموعه ی مجموعه ها را نشون نمیده
واین یعنی هیچی نشون نمیده!
راهی براش هست؟
وقتی منویی از مجموعه ها می سازید، در پارامترها، گزینه های مجموعه ها، می توانید تعداد سطح زیرمجموعه ها را انتخاب کنید.
سطح یعنی چی؟
من این گزینه رو روی همه گذاشتم ولی هیچ فرقی نمیکنه.
این ادرس منو:
این هم ادرس ار اس اس منو:
همونطوری که میبینید هیچ مطلب رو نشون نمیده
خواهشا کمک کنید
کارهایی را که انجام دادید با مراحل ارائه شده در مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مقایسه کنید. متوجه مشکل خواهید شد.
مقاله رو کامل خوندم ولی جواب سوال . مشکل من توی اون نیست.
من با ساختن ار اس اس مشکل ندارم مشکلم اینه که میخوام کل مطالبی که در سایت ارسال میشه به قسمت ار اس اس هم بره.
اینطوری فقط مطالب ویژ] در ار اس اس هست.
برای این کار بهتر از روشی را که عرض می کنم پیگیر باشید :
1-ابتدا به بخش افزونه های جوملا بروید و بخش RSS
2- سپس افزونه رایگان NINJA RSS Syndicator را دانلود کنید (من لینک برای شما قرار می دهم )
3-آن را در بخش افزونه های خود نصب کنید
4- به بخش کامپوننت نیجا خود رفته و "جدید" تولید کنید
5- فیلد های خواسته شده را پر کنید
جمع آوری اطلاعات از Feed RSS
6- بعد ذخیره اطلاعات فید خود آدرس آن را در نت پد ذخیره کنید
7- حال به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و وارد این بخش شوید
8- آدرس ذخیره شده در نت پد خود را در باکس وارد کنید
RSS Feedburner
8- حال به شما یک نام و یک Feed می دهد
9-حال شما بعد از چند هفته می توانید بفهمید چه کسانی از فید شما استفاده کرده اند
موفق باشید :)