سلام دوستان
آقا الان تو این دستور:
این (style="xhtml") واسه چیه؟ کارش چیه؟کد:<jdoc:include type="modules" name="top" style="xhtml"/>
ننوشتنش ضرری نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
آقا الان تو این دستور:
این (style="xhtml") واسه چیه؟ کارش چیه؟کد:<jdoc:include type="modules" name="top" style="xhtml"/>
ننوشتنش ضرری نداره؟
دوست عزیز سلام
این دستور برای فراخوانی یکسری استایل و تنظیمات میباشد که در پوشه html و فایل module.php نوشته شدهاست.
یا حق.
داداش میشه بیشتر توضیح بدی
من تازه 1هفته است که اومدم تو کارو خیلی بلد نیستم
فایل pdf آموزشم خوندم اما این برنامه خیلی پیچیده تره
این تنظیمات چیزایی که تو پوشه html هست رو میشه از توخود قسمت مدیریت گرافیکی جوملا انجام داد یا نه باید برم مستقیم تو خود پوشه فایلارو دستکاری کنم؟
آقا خواهشا دوستان سوال پست 3 مارو راهنمایی کنند
یه سوال دیگم واسم پیش اومده
الان وقتی جوملا 2.5 رو نصب میکنم یه سری مطالب و قالب پیشفرض به اسم امیرکبیر هم برام میریزه
خوب حالا میخواتم بدونم که ابن منوی اصلی این قالبو چجوری اضافه کرده؟
طبق اون چیزایی که تو آموزشا خوندم واسه اضافه کردن یه منو باید اول تو قالب یه ماژول بزاری و بعد از قسمت مدیریت ماژول ها اون منو رو به اون پوزیشنی که تو قالب گذاشتیم ربط بدیم تا منو تو قالب نشون داده بشه
اما تو این قالب امیرکبیر اصلا این کارو نکرده و تو قسمت مدیریت ماژول ها اصلا این منوی اصلی رو به هیچی وصل نکرده.
پس چجوری منو تو قالب نشون داده شده؟؟!!
و سوال سوم اینکه من اصلا هیچ گزینه ای واسه خالی کردن سطل زباله پیدا نکردم. چجوری خالیش کنم؟
لطفا دوستان راهنمایی کنند
دوست عزیز سلام
جواب تمامی سوال های شما در کتاب زیر داده شده است.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن میتوانید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را هم مطالعه بفرمایید.
اما در مورد سوال اول
این موارد مربوط به API ساختار جوملا می باشد.نقل قول:
داداش میشه بیشتر توضیح بدی
من تازه 1هفته است که اومدم تو کارو خیلی بلد نیستم
فایل pdf آموزشم خوندم اما این برنامه خیلی پیچیده تره
این تنظیمات چیزایی که تو پوشه html هست رو میشه از توخود قسمت مدیریت گرافیکی جوملا انجام داد یا نه باید برم مستقیم تو خود پوشه فایلارو دستکاری کنم؟
و نیازمند دانش ذکر شده و php است.
موفق و پیروز باشید.
یا حق.