با سلام و وقت بخیر
میخواستم کپی رایت پایین phocagallery رو حذف کنم ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و وقت بخیر
میخواستم کپی رایت پایین phocagallery رو حذف کنم ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون میشم.
راحت ترین کار اینست که از طریق css اقدام کنید و div مربوط به کپی رایت را display:none کنید.
البته راههای مختلفی دارد . میتونید از کد اون خط رو پاک کنید و یا از ترجمه اقدام به عوض کردن نام phocagallery کنید چون من خودم این افزونه رو در سیستم ام ندارم نمیتونم بگم کجاست دقیقا. اما اگر شما آدرس سایت تونو بدید میتونم کمک تون کنم
دوست عزیز
ورژن های مختلف متفاوته اما حمیدجان(p30yaran) اعلام کرده بودند که توی کپی رایت باگ هست لذا تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میباشد.ممنون از راهنماییتون.
لینکی که برای بنده فرستادید مشکل داره و سایت تون بهم ریخته است . phocagallery قبل تشخیص نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.darani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این تاپیک مشکل تونو پیگیری کنید .[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]