سلام
میبخشید من سایت رو داخل لوکال نصب و تقریبأ طراحی کردم
اما الان با myphp admin کار دارم که باز نمیشه کلا
این پیغام رو میده[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میبخشید من سایت رو داخل لوکال نصب و تقریبأ طراحی کردم
اما الان با myphp admin کار دارم که باز نمیشه کلا
این پیغام رو میده[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
چک کنید ببیند در Xampp یا Wamp تون phpmyadmin فعال است یا خیر ؟
اگر فعال است نمی رود , شاید کاربر root را پاک شده ؟
فعال است Wampنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باید چیکار کنم؟
ابتدا بفرمایید از ورژن 5 استفاده می کنید یا 2
اگر ورژن 5 wamp باشد iis باید غیر فعال باشد ولی اگر برای Wamp2 است می بایست issفعال باشد
در صورتی که iss فعال است و از Wamp 2استفاده می کنید از 127.0.0.1 استفاده کنید بجای لوکال هاست localhost==127.0.0.1
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shamimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا ممنون
رفت داخل
حالا میخوام انتقال بدم به هاست
هاستم parallel plesk هست
چطوری باید بسازم دیتا بیس اونجا؟
با پلسک کار نکردم چون اعتقادی بهش ندارم من با Cpanel کار می کنم
برای این کار فقط کافی است بطور کل :
کل فایل های داخل پوشه را zip کنید سپس داخل root هاست خود بریزید
سپس از phpmyadmin از دیتابیس خروجی بگیرید سپس در phpnyadmin plesk خود ایمپورت کنید البته می گم من کار نکردم ولی کل سایت و می تونید انتقال دهید بدین صورت
موفق باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط alisabet [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]