البته مشکل من با این کامپونت نیست بلکه با همه کامپونت ها این مشکل رو دارم
ارور زیر نمایان میشه :
Failed to create directory "/home/------/public_html/components/com_user_extended/language"
متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
البته مشکل من با این کامپونت نیست بلکه با همه کامپونت ها این مشکل رو دارم
ارور زیر نمایان میشه :
Failed to create directory "/home/------/public_html/components/com_user_extended/language"
متشکرم
شرمنده که دو پست پشت سر هم میدم ولی باید خاطر نشان کنم که همه ی پرمیشن ها 777 هستند ...
* اگر ممکن هست یه Capture از لینک های زیر در قسمت مدیریت بگیرید و اینجا قرار بدید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روی تب Permission کلیک کنید و تصویر مورد نظر را پیوست کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روی تب Server کلیک کنید و تصویر مورد نظر را پیوست کنید .
یا علی
واقعا" شرمنده ولی یکی از دوستان گفت با این عکسها این کارارو بکنم :-[
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلمان جان دوست شما درست گفته . کار درست همینه که شما کردی( برای امنیت این کار لازم هست ) ... اما یه جاشو فراموش کردی .. E H S
واقعیت امر اینه که خیلی عجیبه ! پرمیشن های شما درست ست شدند و مشکلی ندارن ! اما این اررور !
این error هم فقط زمانی که پرمیشن ها مشکل داشته باشند ظاهر میشه .
اگر دوست داشتی که بتونم بهتر نظر بدم یوزر و پسورد رو به صورت پیام خصوصی بفرست تا سایت رو کاملا چک کنم .
( یه پیشنهاد خارج از این مباحث : McAfee زیاد جالب نیست بهتره از Mod32 یا BitDefender استفاده کنید ;) )
یا علی
درسته ولی چون بعد از یک نامه طویل مک آفی راضی شد آپدیتم کنه دیگه نمیخوام از دست بدمش :D
در مورد یوزر پس هم .... همین الآن اقدام میکنم ...
دوست عزیز
سایت شما رو چک کردم .
مشکل شما اینه که در سرور Safe Mode = On هست . با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید( Enovin ) و از اونها بخواهید که Safe Mode را Off کنند ( البته برای سایت شما )
یا علی
درسته .... ولی فکر کردم شاید فقط زمانی که میخوام خود مامبو فایل رو آپلود و نصب کنه این مشکل پیش میاد .... واقعا" ممنون :D