با سلام
من با استفاده از فابریک فرم یه پایگاه داده دارم که کاربرها توش اطلاعاتشونن مثله نام و نام خانوادگی و..... وارد میکنن حالا میخام که هر کاربر بتونه فقط اطلاعات وارد شده توسط خودش رو ببینه !!!!
این کار رو چه زور میشه انجام داد ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من با استفاده از فابریک فرم یه پایگاه داده دارم که کاربرها توش اطلاعاتشونن مثله نام و نام خانوادگی و..... وارد میکنن حالا میخام که هر کاربر بتونه فقط اطلاعات وارد شده توسط خودش رو ببینه !!!!
این کار رو چه زور میشه انجام داد ؟
با تشکر
این افزونه در واقع یک ابزار گزارش دهنده پایگاه داده هاست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه بنده نتوانستم افزونه گزارش سازی پیدا کنم که در پروفایل هر کاربر این گزارش را ارائه بده.
نکته : افزونه هایی هستند که امکان ایجاد پروفایل را میدهند میدهند ولی اطلاعات کاربری هر کاربر باید در همان افزونه وارد شده باشد نه فابریک فرم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاس از یاری شما
سلام بازم برگشتم !!!!!
رفتم از فروم اصلی سازنده کامپوننت سوالمو پرسیدم و جوابی که به من داد توی[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خودم یه چیزایی فهمیدم با این وجود اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
سلام مجدد
من منتظرم !!!!
لطفا کمکم کنید
خودم پیداش کردم
ممنون از یاری شما