سلام
در جوملا 2.5 دوتا روش برای ذخیره سازی قرار دادن 1-چاپ 2-ایمیل
اگه بخواهیم گزینه ای اضافه کنیم که به صورت pdf هم ذخیره کنه باید چه کار کنیم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در جوملا 2.5 دوتا روش برای ذخیره سازی قرار دادن 1-چاپ 2-ایمیل
اگه بخواهیم گزینه ای اضافه کنیم که به صورت pdf هم ذخیره کنه باید چه کار کنیم ؟
دروود
امکان pdf هم هست
باید فعال کنید
مدیریت > منوها > منو مورد نظر > پارامترها سمت چپ
در پناه ایزد
بیشتر توضیح میدین . همه چی هست بجز pdf
درسته دقت نکرده بودم سوال شما در بخش جوملا 2.5 بود !
از این افزونه میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
این افزونه نصب کردم .
کتابه خانه گوگلم می خواست گرفتم نصب کردم . ولی تنظیماتشو کامل نتونستم انجام بدم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی لوکال کار می کنم
Installation
- Untar/unzip the source package in a directory accessible by your webserver.
- Edit dompdf_config.custom.inc.php (in version 0.6) or dompdf_config.custom.inc.php (version 0.5) to fit your installation. If you leave the DOMPDF_PDF_BACKEND setting at 'auto' dompdf will use the bundled R&OS CPDF class.
- Give your webserver write permission on the path specified in DOMPDF_FONT_DIR (lib/fonts by default). Under *nix, ideally you can make the webserver group the owner of this directory and give the directory group write permissions. For example, on Debian systems, Apache runs as the www-data user:
$ chgrp www-data lib/fontsIf your user is not a member of the www-data group or you do not have root privileges, you can make the directory world writable and set the sticky bit:
$ chmod g+w lib/fonts
$ chmod 1777 lib/fonts
اگر برای استفاده از او ن افزونه مشکل دارید
از این افزونه مستونید استفاده کنید
در پناه ایزد
این افزونه هم کامل نصب می شه ولی هیچ آیکی ایجاد نمی شه که بشه pdf ذخیره کرد.