با سلام ،
اگر ممکنه یه افزونه برای نمایش محصولات معرفی کنید که اولا بهترینش باشه از بین همه و دوما من می خوام کاربرای عضوم فقط بتونن قیمت محصولت رو ببینن ! و بقیه این امکان رو نداشته باشن ولی خصوصیات رو بتونن ببینند.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ،
اگر ممکنه یه افزونه برای نمایش محصولات معرفی کنید که اولا بهترینش باشه از بین همه و دوما من می خوام کاربرای عضوم فقط بتونن قیمت محصولت رو ببینن ! و بقیه این امکان رو نداشته باشن ولی خصوصیات رو بتونن ببینند.
سلام
شما از چه کامپوننت فروشگاهی استفاده می کنید؟
موفق باشید
من جوم شاپ و ویرچوال مارت و k2 رو حتی امتحان کردم ، لطفا یه کامپوننت که این تنظیم رو داشته باشه معرفی کنید!
رد شاپ هم فروشگاه ساز قدرتمندی است و رایگان تنها بدیش عدم اتصال به بانکهای عضو شتابه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط azam_a [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در VM هم شما براحتی میتونید یک آیتم منو بسازید که فقط اعضای سایت اون آیتم رو ببینند و در تنظیمات کالا در VM میتونید تنظیم کنید که در صفحه اول نمایش داده بشه.
میدونم میشه این کار رو کرد و لی اینجوری کاربران عمومی نمیبینن محصول رو! باید همه ببینن خصوصیات رو ولی قیمتش فقط برای کاربران عضو نشون داده بشه! به بانک هم باید وصل بشه!