سلام، من تو ادمین پنل لوکال در بخش تنظیمات کلی خواستم اسم دیتا بیس و تغییر بدم که اررور داد و حالا دیگه کلا باز نمیشه، لطفا راهنمایی کنید
این خطا رو نشون میده
Database connection error (3): Could not connect to database
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، من تو ادمین پنل لوکال در بخش تنظیمات کلی خواستم اسم دیتا بیس و تغییر بدم که اررور داد و حالا دیگه کلا باز نمیشه، لطفا راهنمایی کنید
این خطا رو نشون میده
Database connection error (3): Could not connect to database
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط setarehh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز عنايت داشته باشيد كه : ناميكه در در پوشه wwwدر مسير wamp/www بعنوان ديتابيس ميسازيد بايد با نام كه هنگام نصب جوملا بنام ديتبيس معرفي ميكنيد يكسان باشد.
و فكر ميكنم چنانچه خواسته باشيد نام ديتابيس رو تغيير بديد بايد فايل configuration.php رو هم تصحيح بفرمائيد.
موفق باشيد
موفق باشيد
سلام، آخه موقعی که خواستم اسم دیتا بیس و تغییر بدم پذیرفته نشد بعدشم این خطا رو داد، حالا من باید چیکار کنم که به محیط ادمین دسترسی پیدا کنم؟ میشه ساده تر توضیح بدید
ممنون
سلام
مشکل شما رفع شد و ادامه ان در تاپیک زیر در جریان است:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام
یک سوال
ورژن جوملای من 2.5 است. من آدرس یوزر و پسورد را درست می زنم ولی نمی توانم وارد بخش مدیریت شوم در واقع بعد از وارد کردن یوزر و پسورد و کلیک روی گزینه ورود هیچ اتفاقی نمی افتد. یوزر و پسورد را هم از این راههای بالا تغییر دادم اما مشکلی حل نشد
مشکل من از وقتی شروع شده که برای اولین بار پسوردم را از داخل بخش مدیریت تغییر دادم.
سلام
لطفا سوال خود را در تاپیکی جدید مطرح نمایید
موفق باشید