-
مشکل در نمایش منو
سلام
من تازه کار با جوملا رو شروع کردم . طبق کتاب آموزشی پیش میرم اما یه مشکل وجود داره .
من یه قالب نصب کردم . حالا طبق آموزش کتاب منوهای اصلی بالای سایت رو میسازم . تمام پارامترها رو طبق کتاب انجام میدم اما منوهای ایجاد شده فقط در قالب yougrids نشان داده میشوند ( تصویر 1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) . در قالب نصب شده یا سایر قالب ها منویی نمایش داده نمیشود (تصویر2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
منوها به قالب پیش فرض اختصاص داده شده اند در تنظیمات
ممنون از کمکتون
-
سلام دوست عزیز
شما باید یک ماژول از نوع "منو" ایجاد نمایید و در موقعیت بالای قالب جدید خود قرار دهید.
قالب yougrids به صورت پیش فرض آیتم های منو ، منوی اصلی را نمایش می دهد
موفق باشید
-
سلام.من میخوام برای منو تو یکی از قالب ها ماژول انتخاب کنم..وقتی میخوام موقعیتش رو مشخص کنم..موقعیت تمام قالب های نصب شده روی لوکال هاست رو نشون میده.باید چیکار کنم ک فقط موقعیت های قالب پیش فرض رو نشون بده؟ممنون
-
سلام
نیازی نیست شما از داخل لیست انتخاب نمایید ، شما می توانید خیلی ساده موقعیت را در همان فیلد تایپ نمایید
موفق باشید
-
در هر صورت راهکاری نیست ک من فقط موقعیت قالب پیشفرض رو بتونم نشون بدم داخل لیست؟ک موقعیت بقیه ی قالب ها رو نشون نده؟
-
سلام
در صفحه باز شده برای موقعیت ها در بالا صفحه باز شده ، سومین گزینه ، میتونید موقعیت ها را براساس قالب ***** کنید تا موقعیت سایر قالب ها نمایش داده نشود
موفق باشید