سلام من 1 تازه واردم تازه امروز جوملا رون نصب کردم روی لوکال همون آخر نصب روی مدیر کلیک کردم و وارد کنترل پنل شدم اما بعد ازاون هرکار میکنم نمیشه این page باز میشه [IMG]desktop/a.xps[/IMG]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من 1 تازه واردم تازه امروز جوملا رون نصب کردم روی لوکال همون آخر نصب روی مدیر کلیک کردم و وارد کنترل پنل شدم اما بعد ازاون هرکار میکنم نمیشه این page باز میشه [IMG]desktop/a.xps[/IMG]
سلام دوست عزیز
به جوملا فارسی خوش آمدی.
شما در مرحله ی آخر نصب، بر روی «حذف پوشه نصب» کلیک کردید؟
اول رفتم تو پوشه محل مورد نظر و پوشه نصب رو حذف کردم بعد که رو «حذف پوشه نصب» کلیک کردم خطا داد اما نمیدونم چه خطایی الانم پوشه نصب نیستش حذف شده
میشه راهنماییم کنید چکار باید بکنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaedi.ramin [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نیازی نبوده شما به پوشه محل مورد نطر یرید! دگمه حذف فایل نصاب در جوملا2.5 در مرخله آخر نصب وجود داره(بر خلاف جوملا1.5)!
با این وجود پیشنهاد میکنم یبار دیگه بسته رو overwrite نمائید و اینبار برای حذف پوشه نصاب از دگمه تعبیه شده در مرجله آخر استفاده نمائید.
موفق باشید
1بار دیگه از اول انجام دادم همونجا هم حذف پوشه نصب رو زدم اما تا میام بیرون دیگه وارد کنترل پنل نمیشه واسه هین نیست که iis رو سیستمم نصبه؟
بالاخره وارد شدم تشکر