-
مشکل در ثبت تغییرات
با سلام
من هاست رایگان xzn.ir جوملا 2.5 رو آپلود کردم
ولی وقتی توی قسمت تنظیمات کلی هر تغییری میدم بعد از زدن دکمه ذخیره بازم میبنم که هیچ تغییری ایجاد نمیشه در صورتی که پیام موفقیت داده میشه
بعد طبق راهنمایی یکی از دوستان دسترسی فایل هارو به 644 و پوشه هارو 755 تغییر دادم
ولی بازم مشکل ام حل نشه
خواهشا یکی کمک کنه
-
دسترسی فایل configuration.php رو 777 ست کن، تغییراتت رو بده بعد از save کردن برش گردون به همون که بود...
-
سلام دوست گرامی
با تشکر از پاسختون
کاری که گفتید رو انجام دادم ولی هیچ تاثیری نداشت
قابل ذکره که من میتونم مطلب توی سایتم بذارم ولی هیچ تغییری توی تنظیمات سایتم نمیتونم بدم
مثلا توی تنظیمات کلی میخوام اسم سایت یا ایمیل مدیر رو تغییر بدوم ولی بعد از ذخیره کردن به حالت اول برمیگرده .
اگه کسی نظری داره بگه
خیلی کارم گیره
با تشکر
-
سلام یه چیز دیگه
وقتی توی اف تی پی فایل configuration.php رو ادیت میکنم میتونم مثلا اسم سایت رو که توی مدیریت قابل تغییر نیست رو عوض کنم
ولی توی قسمت مدیریت هر کاری میکنم انگار ذخیره نمیشه در صورتی که دسترسی رو هم تغییر دادم ولی بازم توفیقی نکرد.
اگه راه حلی دارید بگید ممنون میشم
-
سلام
این مورد را از هاستینگ سوال بفرمایید ببینید مشکل از چیست!
موفق باشید
-
با سلام مدیر اینو جواب داد
"با سلام
مشکل از سايت و اسکريپتتون هست . اون را بايد بررسي کنيد .
مشکل از هاست نيست
از اينکه سروريس هاي ما را انتخاب کرده ايد خرسنديم "
من رفتم از برنامه زیلا که جوملا رو باهاش توی هاستم آپلود کردم فایل configuration.php رو به صورت دستی تغییر دادم ، خیلی برام جالب بود که تغییرات روی تنظیمات کلی ایجاد میشد
مثلا میرفتم اسم سایت رو عوض میکردم توی تنظیمات کلی هم این اتفاق رخ میداد .
من گیج شدم یکی کمک کنه لطفا
-
سلام
دوست عزیز اصلا میشه بگید چه تغییراتی انجام میدید ؟
شما میتونید از طریق هاست هم اسم سایتتون رو عوض کنید .
-
دوست عزیز سلام
لطفا مسیر tmp و log را از طریق همان برنامه ftp چک نمایید.
شما بایستی مسیر درست را به این دو مورد بدهید
لطفا دو مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
با سلام به همه سروران عزیز
بابت پاسخ هاتون خیلی ممنون
واقعا ازتون متشکرم
مشکل من حل شد ...
هاست مورد نظر مشکل فنی داشت که خود هاستینگ هم خبر نداشت .
جوملا رو روی یه هاست دیگه امتحان کردم مشکل به طور کامل برطرف شد
بازم ممنونــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ